Kayseri'de Kadınlar Günü'ne özel sergi

YAŞAM 07.03.2024 - 15:10, Güncelleme: 08.03.2024 - 07:25 774+ kez okundu.
 

Kayseri'de Kadınlar Günü'ne özel sergi

Klik Sanat Kooperatifi, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınların duygularını sanat diliyle ifade edildiği özel bir sergi düzenliyor.

  Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) -  Sanat, kadınların duygularını ve deneyimlerini ifade etmenin güçlü bir yoludur. Klik Sanat Kooperatifi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir sergi düzenliyor: "Sessiz Çığlıklar". Bu sergi, kadınların yaşadığı sessiz çığlıkları, güçlü duyguları ve deneyimleri sanatın diliyle ifade ediyor. Sergi, 8 Mart günü saat 10:00'da Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek tarafından İnoto'da açılacak. Kayseri Valisi'nin açılış konuşmasıyla başlayacak olan etkinlik, kadınların sesini duyurmak ve toplumda kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla hazırlanan eserlerin sergilenmesiyle devam edecek. Kadın sanatçıların farklı perspektiflerden gelen eserleri, kadınların yaşadığı sessiz çığlıkları duyurarak, izleyicilerde derin düşüncelere ve empatiye yol açıyor. Sergi, kadınların günlük yaşamlarında karşılaştığı zorlukları, haksızlıkları ve güçlükleri sanatın gücüyle ifade ediyor.
Klik Sanat Kooperatifi, Dünya Kadınlar Günü'nde kadınların duygularını sanat diliyle ifade edildiği özel bir sergi düzenliyor.

 

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) -  Sanat, kadınların duygularını ve deneyimlerini ifade etmenin güçlü bir yoludur. Klik Sanat Kooperatifi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir sergi düzenliyor: "Sessiz Çığlıklar". Bu sergi, kadınların yaşadığı sessiz çığlıkları, güçlü duyguları ve deneyimleri sanatın diliyle ifade ediyor.

Sergi, 8 Mart günü saat 10:00'da Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek tarafından İnoto'da açılacak. Kayseri Valisi'nin açılış konuşmasıyla başlayacak olan etkinlik, kadınların sesini duyurmak ve toplumda kadınların yaşadığı sorunlara dikkat çekmek amacıyla hazırlanan eserlerin sergilenmesiyle devam edecek.

Kadın sanatçıların farklı perspektiflerden gelen eserleri, kadınların yaşadığı sessiz çığlıkları duyurarak, izleyicilerde derin düşüncelere ve empatiye yol açıyor. Sergi, kadınların günlük yaşamlarında karşılaştığı zorlukları, haksızlıkları ve güçlükleri sanatın gücüyle ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.