Kayseri'de çocuklar Filistinli kardeşleri için bir araya geldi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 18.11.2023 - 21:45, Güncelleme: 18.11.2023 - 21:45 727+ kez okundu.
 

Kayseri'de çocuklar Filistinli kardeşleri için bir araya geldi

Kayseri'de, Filistin Dayanışma Platformu öncülüğünde bir araya gelen çocuklar "Minik Yüreklerde ÖZGÜR KUDÜS Hayali" eyleminde, Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında, Gazze'de yaşanan dram anlatılırken,  Gazze'de çocuk, yaşlı, kadın ve erkek herkese zulmeden siyonist rejimin durdurulması istendi. Filistin ile Dayanışma Platformu adına basın açıklamasını yapan 13 yaşındaki Filistin gönüllüsü Medine Kaçar "Artık bu zulmün son bulmasını ve kardeşlerimizin huzur bulmasını istiyoruz" dedi. Eylemde "Çocuklar Oyuna Gazze Umuda, Katil İsrail Filistin'den Defol" sloganları atıldı. Basın açıklaması sonrası 11 yaşındaki Ömer Çınar Birinci tarafından Çocuk Hakları Bildirgesi okundu. Çocuk Hakları Bildirgesinde yer alan şartların Gazze'deki çocuklar için de sağlanması çağrısı yapıldı. Eylem sonrası Filistin Dayanışma Çadırında çocuklara yönelik, Gazze ve Kudüs temalı etkinlikler yapıldı. (İLKHA)
Kayseri'de, Filistin Dayanışma Platformu öncülüğünde bir araya gelen çocuklar "Minik Yüreklerde ÖZGÜR KUDÜS Hayali" eyleminde, Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptı.

Basın açıklamasında, Gazze'de yaşanan dram anlatılırken,  Gazze'de çocuk, yaşlı, kadın ve erkek herkese zulmeden siyonist rejimin durdurulması istendi.

Filistin ile Dayanışma Platformu adına basın açıklamasını yapan 13 yaşındaki Filistin gönüllüsü Medine Kaçar "Artık bu zulmün son bulmasını ve kardeşlerimizin huzur bulmasını istiyoruz" dedi.

Eylemde "Çocuklar Oyuna Gazze Umuda, Katil İsrail Filistin'den Defol" sloganları atıldı.

Basın açıklaması sonrası 11 yaşındaki Ömer Çınar Birinci tarafından Çocuk Hakları Bildirgesi okundu.

Çocuk Hakları Bildirgesinde yer alan şartların Gazze'deki çocuklar için de sağlanması çağrısı yapıldı.

Eylem sonrası Filistin Dayanışma Çadırında çocuklara yönelik, Gazze ve Kudüs temalı etkinlikler yapıldı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.