Kadını güçlendirmek için bir gündüz bakımevi de Bahçeşehir Mahallesi’ne

YAŞAM 16.03.2024 - 06:12, Güncelleme: 16.03.2024 - 06:12 897+ kez okundu.
 

Kadını güçlendirmek için bir gündüz bakımevi de Bahçeşehir Mahallesi’ne

Adana Büyükşehir Belediyesi ve SASA’nın birlikte hayata geçirdiği Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.

  Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir yandan kentin ilçe, köy ve mahallelerinde halka buluşarak talep ve istekleri dinliyor, bir yandan da kentin ve hemşehrilerinin yaşamına değer katan hizmetleri gerçekleştiriyor. Kadının toplumda güçlü hale gelmesi adına, Kadın Kooperatifleri kuran, Kadın Akademisi, NİYET Akademileri ve Payhane Mutfağı’nı faaliyete geçiren Başkan Zeydan Karalar, Gündüz Bakımevleri ile kadınların çalışma hayatında daha fazla yer alabilmeleri için çaba harcıyor.   Bahçeşehir Mahallesi’nde gerçekleştirilen Gündüz Bakımevi’nin açılışını yapmak üzere gelen Başkan Zeydan Karalar’ı alana sığmayan coşkulu kalabalık karşıladı. Ailelerin çocukları ile katıldığı ve büyük ilgi gösterdiği açılışa, siyasiler, muhtarlar, öğrenciler, öğretmenler ve Bahçeşehir Mahallesi sakinleri katıldı. Bahçeşehir Mahalle Muhtarı Hasan Ali Berktaş, çocuklara nezih ortamda eğitim alma imkanı sağlayan Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.
Adana Büyükşehir Belediyesi ve SASA’nın birlikte hayata geçirdiği Bahçeşehir Gündüz Bakımevi açıldı.

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir yandan kentin ilçe, köy ve mahallelerinde halka buluşarak talep ve istekleri dinliyor, bir yandan da kentin ve hemşehrilerinin yaşamına değer katan hizmetleri gerçekleştiriyor.

Kadının toplumda güçlü hale gelmesi adına, Kadın Kooperatifleri kuran, Kadın Akademisi, NİYET Akademileri ve Payhane Mutfağı’nı faaliyete geçiren Başkan Zeydan Karalar, Gündüz Bakımevleri ile kadınların çalışma hayatında daha fazla yer alabilmeleri için çaba harcıyor.

 

Bahçeşehir Mahallesi’nde gerçekleştirilen Gündüz Bakımevi’nin açılışını yapmak üzere gelen Başkan Zeydan Karalar’ı alana sığmayan coşkulu kalabalık karşıladı. Ailelerin çocukları ile katıldığı ve büyük ilgi gösterdiği açılışa, siyasiler, muhtarlar, öğrenciler, öğretmenler ve Bahçeşehir Mahallesi sakinleri katıldı.

Bahçeşehir Mahalle Muhtarı Hasan Ali Berktaş, çocuklara nezih ortamda eğitim alma imkanı sağlayan Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.