KADİM KENT SEYHAN'I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

SİYASET 07.12.2023 - 09:50, Güncelleme: 07.12.2023 - 09:50 569+ kez okundu.
 

KADİM KENT SEYHAN'I GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve sendikalarla görüşmelerini sürdüren CHP’li İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, tarihin derin izlerini taşıyan kadım kent Seyhan ilçesini geleceğe taşıma gayretiyle hareket ettiğini vurguladı.

Çalışmaları kapsamında Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) Genel Başkanı Tonguç Özkan, Adana Şube Başkanı İsmail İnanç Su ve yönetim kurulu üyeleriyle Seyhan’ı ve Adana’yı konuşan Tümer, belediye Başkanlığı kadar meclis üyeliklerini de önem taşıdığını belirtti. BİRLİKTE YÖNETİM, HALKÇI BELEDİYE Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (AESOB) bağlı meslek odası başkanlarıyla da buluşan, üyesi bulunduğu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı İsa Kayadan ve yönetim kurulunda görev yapan dostlarıyla bir araya gelip yerinde, birlikte yönetim ve halkçı belediye hedefini paylaşan Tümer, yine üyesi olmaktan onur duyduğu Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ahmet Uncu ve TMMOB’ye bağlı oda başkanlarıyla Adana ve Seyhan’daki yapı stokunu, kent kültürünü konuştu. ANNELERİ YALNIZ BIRAKMADI Türk Anneler Derneği Adana Şube Başkanı Semiramis Kulak ve yönetim kurulu üyelerinin üniversite öğrencilerine burs sağlamak için düzenledikleri kermese de katılan Tümer, eğitime gönül veren, emek harcayan tüm kadınlara, annelere teşekkür etti. KADİM KENT SEYHAN VURGUSU CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bütünleştirici çağrısıyla Türkiye’nin tüm bölgelerinde başarılı sonuçlar alınacağına inandığını kaydeden Tümer, “Belediye Başkanlığı kadar meclis üyeliklerinin de önemini bilerek hareket etmek durumundayız. Meclisin katılımı, ortak anlayış halkımıza hizmet çeşitliliğinin de önünü açacak. Seyhan kadim bir kent. Tarihin büyük izlerini barındıran ilçemizin her alanda gelişimine büyük ihtiyaç var. Biz de bu işi en iyi yapabileceğimize inandığımız için bu yola çıktık” diye konuştu.
Seyhan Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecinde sivil toplum örgütleri, çalışma hayatı ve sendikalarla görüşmelerini sürdüren CHP’li İnşaat Mühendisi Zülfikar İnönü Tümer, tarihin derin izlerini taşıyan kadım kent Seyhan ilçesini geleceğe taşıma gayretiyle hareket ettiğini vurguladı.


Çalışmaları kapsamında Birleşik Taşımacılık Sendikası (BTS) Genel Başkanı Tonguç Özkan, Adana Şube Başkanı İsmail İnanç Su ve yönetim kurulu üyeleriyle Seyhan’ı ve Adana’yı konuşan Tümer, belediye Başkanlığı kadar meclis üyeliklerini de önem taşıdığını belirtti.
BİRLİKTE YÖNETİM, HALKÇI BELEDİYE
Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ne (AESOB) bağlı meslek odası başkanlarıyla da buluşan, üyesi bulunduğu Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Adana Şube Başkanı İsa Kayadan ve yönetim kurulunda görev yapan dostlarıyla bir araya gelip yerinde, birlikte yönetim ve halkçı belediye hedefini paylaşan Tümer, yine üyesi olmaktan onur duyduğu Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Adana İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Ahmet Uncu ve TMMOB’ye bağlı oda başkanlarıyla Adana ve Seyhan’daki yapı stokunu, kent kültürünü konuştu.
ANNELERİ YALNIZ BIRAKMADI
Türk Anneler Derneği Adana Şube Başkanı Semiramis Kulak ve yönetim kurulu üyelerinin üniversite öğrencilerine burs sağlamak için düzenledikleri kermese de katılan Tümer, eğitime gönül veren, emek harcayan tüm kadınlara, annelere teşekkür etti.
KADİM KENT SEYHAN VURGUSU
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bütünleştirici çağrısıyla Türkiye’nin tüm bölgelerinde başarılı sonuçlar alınacağına inandığını kaydeden Tümer, “Belediye Başkanlığı kadar meclis üyeliklerinin de önemini bilerek hareket etmek durumundayız. Meclisin katılımı, ortak anlayış halkımıza hizmet çeşitliliğinin de önünü açacak. Seyhan kadim bir kent. Tarihin büyük izlerini barındıran ilçemizin her alanda gelişimine büyük ihtiyaç var. Biz de bu işi en iyi yapabileceğimize inandığımız için bu yola çıktık” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.