akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Justin Bieber TikTok Live’da konser verdi

DÜNYA 16.02.2021 - 06:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1335+ kez okundu.
 

Justin Bieber TikTok Live’da konser verdi

Justin Bieber sevilen albümü Journals için TikTok Live’da konser verdi

Dünyanın en ünlü popstarlarından Justin Bieber, TikTok Live’da konser verdi. 2008 yılından itibaren popülerliği giderek artan Kanadalı yıldız, hayranlarının da favorisi olan Journals albümünü seslendirdi.  Canlı yayını hayata geçirmekten heyecan duyduğunu belirten Bieber, gösterisiyle ilgili: “Journals benim de en sevdiğim projelerden biri olmasına rağmen bir türlü canlı gerçekleştirememiştim. Bu gösteriyi organize etmede bana yardımcı olan TikTok’a teşekür ederim.” dedi.   TikTok’ta 20 milyona yakın takipçisi olan Bieber, platformu aktif kullanan ünlüler arasında. Kamera arkası görüntülerini, hayatındaki ilginç detayları ve arkadaşlarıyla yaptığı eğlenceli videoları TikTok’ta paylaşan Bieber; ilk videosunu, hit şarkısı Yummy’nin bir bölümüyle paylaştı. Toplamda 117 milyondan fazla görüntülenme alan video, 10 milyon beğeni topladı. Yakın zamanda eşi Hailey Baldwin-Bieber için “Anyone” adlı şarkısıyla düzenlediği videosu da TikTok’un trendleri arasında yer alıyor.    ABD saatiyle geçtiğimiz Pazar akşamı verilen #JournalsLive konserinin tekrarı, Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’de Bieber’ın resmi TikTok hesabından yayınlanacak.
Justin Bieber sevilen albümü Journals için TikTok Live’da konser verdi

Dünyanın en ünlü popstarlarından Justin Bieber, TikTok Live’da konser verdi. 2008 yılından itibaren popülerliği giderek artan Kanadalı yıldız, hayranlarının da favorisi olan Journals albümünü seslendirdi.  Canlı yayını hayata geçirmekten heyecan duyduğunu belirten Bieber, gösterisiyle ilgili: “Journals benim de en sevdiğim projelerden biri olmasına rağmen bir türlü canlı gerçekleştirememiştim. Bu gösteriyi organize etmede bana yardımcı olan TikTok’a teşekür ederim.” dedi.

 

TikTok’ta 20 milyona yakın takipçisi olan Bieber, platformu aktif kullanan ünlüler arasında. Kamera arkası görüntülerini, hayatındaki ilginç detayları ve arkadaşlarıyla yaptığı eğlenceli videoları TikTok’ta paylaşan Bieber; ilk videosunu, hit şarkısı Yummy’nin bir bölümüyle paylaştı. Toplamda 117 milyondan fazla görüntülenme alan video, 10 milyon beğeni topladı. Yakın zamanda eşi Hailey Baldwin-Bieber için “Anyone” adlı şarkısıyla düzenlediği videosu da TikTok’un trendleri arasında yer alıyor. 

 

ABD saatiyle geçtiğimiz Pazar akşamı verilen #JournalsLive konserinin tekrarı, Türkiye saatiyle bu akşam 22.00’de Bieber’ın resmi TikTok hesabından yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.