Japonya ile Vietnam arasında deniz güvenliği işbirliği

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 27.11.2023 - 19:35, Güncelleme: 27.11.2023 - 21:07 569+ kez okundu.
 

Japonya ile Vietnam arasında deniz güvenliği işbirliği

Japonya Başbakanı Kişida Fumio ve Vietnam Devlet Başkanı Vo Van Thuong, deniz güvenliği işbirliğinin geliştirilmesi konusunda anlaştı.

Vietnam Devlet Başkanı Vo Van Thuong, başkent Tokyo ziyaretinde, Japonya Başbakanı Kişida Fumio ile bir araya geldi. Görüşmede iki lider, Japonya ve Vietnam arasında deniz güvenliği işbirliğinin geliştirilmesi konusunda anlaştı. Ekonomik işbirliğinin genişletilmesinde anlaşan liderler, Japonya'dan Vietnam'a Resmi Güvenlik Yardımı (OSA) ulaştırılması istişarelerini başlatma kararı aldı. Konuya dair açıklamalarda bulunan Japonya Başbakanı Kişida, iki ülke ilişkilerinin, Asya'yı barış ve refaha ulaştıracak bir ortaklığa yükseltilmesinde anlaştıklarını belirtti. (İLKHA)  
Japonya Başbakanı Kişida Fumio ve Vietnam Devlet Başkanı Vo Van Thuong, deniz güvenliği işbirliğinin geliştirilmesi konusunda anlaştı.

Vietnam Devlet Başkanı Vo Van Thuong, başkent Tokyo ziyaretinde, Japonya Başbakanı Kişida Fumio ile bir araya geldi.

Görüşmede iki lider, Japonya ve Vietnam arasında deniz güvenliği işbirliğinin geliştirilmesi konusunda anlaştı.

Ekonomik işbirliğinin genişletilmesinde anlaşan liderler, Japonya'dan Vietnam'a Resmi Güvenlik Yardımı (OSA) ulaştırılması istişarelerini başlatma kararı aldı.

Konuya dair açıklamalarda bulunan Japonya Başbakanı Kişida, iki ülke ilişkilerinin, Asya'yı barış ve refaha ulaştıracak bir ortaklığa yükseltilmesinde anlaştıklarını belirtti. (İLKHA)

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.