İYİ Parti Adana İl teşkilatları, Şehit olan12 asker için Kur'an okuttu

GÜNDEM 26.12.2023 - 07:09, Güncelleme: 26.12.2023 - 07:26 667+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İl teşkilatları, Şehit olan12 asker için Kur'an okuttu

Kocacık , Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 asker için başsağlığı diledi.

İYİ Parti Adana İl teşkilatları, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 asker için Şehitlikte Kur'an okuttu. Azime Kocacık Terör saldırılarının,Türkiye'yi bölmek amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi ve ailelere başsağlığı dileklerini iletti. İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık , Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 asker için başsağlığı diledi. Kocacık açıklamasında, terör saldırılarının gayesinin Türkiye'yi bölmek olduğunu belirtti. İki günde 12 Mehmetçiğin şehit olmasından büyük acı ve üzüntü duyduklarını bildiren Kocacık, " Bütün şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize şifalar diliyorum. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Kıymetli, ailelerine, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. ifadelerini kullandı.
Kocacık , Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 asker için başsağlığı diledi.

İYİ Parti Adana İl teşkilatları, Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 asker için Şehitlikte Kur'an okuttu.

Azime Kocacık Terör saldırılarının,Türkiye'yi bölmek amacıyla gerçekleştirildiğini belirterek, şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diledi ve ailelere başsağlığı dileklerini iletti.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık , Pençe-Kilit Harekatı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 12 asker için başsağlığı diledi.

Kocacık açıklamasında, terör saldırılarının gayesinin Türkiye'yi bölmek olduğunu belirtti.

İki günde 12 Mehmetçiğin şehit olmasından büyük acı ve üzüntü duyduklarını bildiren Kocacık, " Bütün şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, yaralı Mehmetçiklerimize şifalar diliyorum. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun. Kıymetli, ailelerine, aziz milletimize başsağlığı diliyorum. ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.