İYİ Parti Adana İl Başkanı Kocacık'tan Şehitlik Ziyareti

GÜNDEM 27.12.2023 - 11:42, Güncelleme: 27.12.2023 - 11:42 422+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Kocacık'tan Şehitlik Ziyareti

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık Şehitliği ziyaret etti

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık beraberindeki  heyet  ve birçok Partili ile birlikte Adana Asri Mezarlığı'ndaki Şehitliği ziyaret etti. İl Başkanı Azime Kocacık burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti; ''Pençe kilit operasyonunda şehit düşen 12 Vatan evladımızı unutmayacağız vatanımızı koruma uğruna can veren askerlerimize yüce Allah tan rahmet diliyorum milletimizin başı sağ olsun, acımız büyüktür, herkes bilsin ki Türkiye Cumhuriyet’i bir bütündür. Türk Millet’i nereden ne gelirse gelsin her türlü saldırıya göğüs gerecek güçtedir. Okuttuğumuz   Kur'an-ı Kerim ve Dualarımız şehitlerimiz içindir. Rabbim şehitlerimizin yattığı yeri nur eylesin, geride kalan ailelerine ve sevenlerine sabırlar versin.''
İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık Şehitliği ziyaret etti

İYİ Parti Adana İl Başkanı Azime Kocacık beraberindeki  heyet  ve birçok Partili ile birlikte Adana Asri Mezarlığı'ndaki Şehitliği ziyaret etti.

İl Başkanı Azime Kocacık burada yaptığı konuşmada şunları kaydetti; ''Pençe kilit operasyonunda şehit düşen 12 Vatan evladımızı unutmayacağız vatanımızı koruma uğruna can veren askerlerimize yüce Allah tan rahmet diliyorum milletimizin başı sağ olsun, acımız büyüktür, herkes bilsin ki Türkiye Cumhuriyet’i bir bütündür. Türk Millet’i nereden ne gelirse gelsin her türlü saldırıya göğüs gerecek güçtedir. Okuttuğumuz   Kur'an-ı Kerim ve Dualarımız şehitlerimiz içindir. Rabbim şehitlerimizin yattığı yeri nur eylesin, geride kalan ailelerine ve sevenlerine sabırlar versin.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.