İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu tarım zirvesine katıldı.

GÜNDEM 10.06.2022 - 06:06, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2399+ kez okundu.
 

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu tarım zirvesine katıldı.

Ülkemizde yaşanan tarım sektöründeki gelişmeler, Adana’da gerçekleştirilen zirveyle gündeme taşındı. MÜSİAD Adana tarafından gerçekleştirilen ‘Tarım Zirvesi’ne İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'da katıldı.

Açılış konuşmalarını MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, MÜSİAD Tarım Gıda ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin yaptıgı Tarım Zirvesi’nde çok sayıda akademisyen, çiftçi temsilcisi, iş insanı ve siyasi parti temsilcileri katıldı. Etkinliğe katılan İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu; MÜSİAD tarafından düzenlenen "Gelecek Tarımda" konu başlıklı Türkiye Tarım Zirvesi programına katılım sağladık.Tarımın Türkiye’deki başkenti olarak değerlendirilen Adana’da gerçekleştirilen Tarım Zirvesi’ne ülkemizin dört bir yanından bu sektörle ilgisi olan kişiler buluştu.Sektörün mevcut durumu değerlendirildi, sorunları gündeme getirilerek çözüm önerileri sunulan etkinlikte Türkiye'de tarım konusu masaya yatırıldı dedi.  
Ülkemizde yaşanan tarım sektöründeki gelişmeler, Adana’da gerçekleştirilen zirveyle gündeme taşındı. MÜSİAD Adana tarafından gerçekleştirilen ‘Tarım Zirvesi’ne İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu'da katıldı.

Açılış konuşmalarını MÜSİAD Adana Başkanı Burhan Kavak, MÜSİAD Tarım Gıda ve Hayvancılık Sektör Kurulu Başkanı Cemal Özen, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Adana Valisi Dr. Süleyman Elban ve Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişçi’nin yaptıgı Tarım Zirvesi’nde çok sayıda akademisyen, çiftçi temsilcisi, iş insanı ve siyasi parti temsilcileri katıldı.

Etkinliğe katılan İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu;

MÜSİAD tarafından düzenlenen "Gelecek Tarımda" konu başlıklı Türkiye Tarım Zirvesi programına katılım sağladık.Tarımın Türkiye’deki başkenti olarak değerlendirilen Adana’da gerçekleştirilen Tarım Zirvesi’ne ülkemizin dört bir yanından bu sektörle ilgisi olan kişiler buluştu.Sektörün mevcut durumu değerlendirildi, sorunları gündeme getirilerek çözüm önerileri sunulan etkinlikte Türkiye'de tarım konusu masaya yatırıldı dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.