İyi'ler gençlere önem veriyor.

SİYASET 11.02.2021 - 10:12, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1445+ kez okundu.
 

İyi'ler gençlere önem veriyor.

İYİ parti Adana il gençliği il binasında Gençlik politikalarından sorumlu il başkan yardımcısı Aslıhan KAYA ile biraraya geldi.

Aslıhan KAYA yaptığı açıklamada"Toplantıda  önce merkez yürütme kurulu üyeleri belirlediklerini Yapılacak etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarını Boğaziçi üniversitesinde yaşananlar ve ülkemizde son  gelişmeler hakkında istişarede bulunduklarını" söyledi. KAYA" Aramıza yeni katılan gençler ile tanıştık ve partimiz hakkında düşüncelerini dinledik. Genel başkanımız Sn. Meral AKŞENER ve İl başkanımız Sn. Göktürk BOYVADAOĞLU'nun gençlik konusundaki hassasiyetlerini biliyor ve gençlik konusuna çok önem  veriyoruz" diyerek sözlerine son verdi. Toplantıya, Basın ve Sosyal Medyadan sorumlu il başkan yardımcısı Ömer Murat Zor'da konuşmacı olarak katıldı. Aslıhan KAYA"İl başkan yardımcımız Ömer Murat ZOR'a Yüreğir Gençlik Kolları Başkanım Hüseyin Mangıtay ve Gençlik Politikarı Yrd.Orhan Kıbrıs,Serdar Cengiz Esen  ve Metin Savaş başkanlarımın şahsında değerli gençlerimize katkıları için teşekkür ediyorum" diyerek toplantıyı bitirdi.
İYİ parti Adana il gençliği il binasında Gençlik politikalarından sorumlu il başkan yardımcısı Aslıhan KAYA ile biraraya geldi.

Aslıhan KAYA yaptığı açıklamada"Toplantıda  önce merkez yürütme kurulu üyeleri belirlediklerini Yapılacak etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri konusunda bilgi alışverişinde bulunduklarını Boğaziçi üniversitesinde yaşananlar ve ülkemizde son  gelişmeler hakkında istişarede bulunduklarını" söyledi.

KAYA" Aramıza yeni katılan gençler ile tanıştık ve partimiz hakkında düşüncelerini dinledik.

Genel başkanımız Sn. Meral AKŞENER ve İl başkanımız Sn. Göktürk BOYVADAOĞLU'nun gençlik konusundaki hassasiyetlerini biliyor ve gençlik konusuna çok önem  veriyoruz" diyerek sözlerine son verdi.

Toplantıya, Basın ve Sosyal Medyadan sorumlu il başkan yardımcısı Ömer Murat Zor'da konuşmacı olarak katıldı.

Aslıhan KAYA"İl başkan yardımcımız Ömer Murat ZOR'a Yüreğir Gençlik Kolları Başkanım Hüseyin Mangıtay ve Gençlik Politikarı Yrd.Orhan Kıbrıs,Serdar Cengiz Esen  ve Metin Savaş başkanlarımın şahsında değerli gençlerimize katkıları için teşekkür ediyorum" diyerek toplantıyı bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.