İTÜ, AFAD, AKUT ve DEGÜDER ile ortak projeler yürütüyor

BİLİM 17.03.2023 - 21:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1160+ kez okundu.
 

İTÜ, AFAD, AKUT ve DEGÜDER ile ortak projeler yürütüyor

Etkinlik kapsamında yapılan ‘Yapısal Güçlendirmelerde Hilti Çözümleri’ oturumunda; Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, Hilti Türkiye Mühendislik Müdürü Ömer Tunç Sarıoğlu ve Hilti Türkiye Mevzuat Müdürü Çağdaş Ilgaz Şenel konuşmacı olarak yer aldı.

Gücünü Ar-Ge’den alan inovasyon lideri Hilti, sürdürülebilir yapılar için çalışıyor İTÜ CivilCon’un her yıl katılmaktan büyük mutluluk duydukları etkinlikler arasında yer aldığını belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol,sözlerine Hilti ve Hilti Türkiye hakkında önemli bilgiler paylaşarak şöyle devam etti:“Hilti, bir aile şirketi olarak 1941 yılında Lihtenştayn’da kuruldu. Bugün global inşaat teknolojileri şirketi olarak 120 ülkede 30 binden fazla çalışanımızla inşaatı daha iyi hale getiriyoruz. Hilti olarak gücümüzü inovasyona olan tutkumuzdan alıyoruz. Satışlarımızın yüzde 10’unu Ar-Ge harcıyor, yılda 165 adet patent alıyor, 60 adet yeni ürünü piyasaya sunuyor ve inovasyon ödülleriyle başarımızı taçlandırıyoruz.   Hilti olarak daha iyi bir gelecek yaratmak için sürdürülebilirlik politikalarımızı sürekli gözden geçiriyor ve kendimize hedefler koyuyoruz. Bu kapsamda 2023’te karbon nötr olma ve 2050’de sıfır karbon hedefimiz var. İnsan odaklı yaklaşımımız ışığında kullanıcılarımızın sağlığını ve güvenliğini ön planda tutuyor, inşa edilen tüm binalarda yapı güvenliği noktasında farklılaşmak için çalışıyoruz. Daha iyi bir toplum için çalışmalarımızı sürdürüyor, ölçülebilir sosyal etki yaratmayı önemsiyor, iş etiği konusunda da kendimizi ve sektörümüzü yüksek standartlarda tutmaya çalışıyoruz.”    
Etkinlik kapsamında yapılan ‘Yapısal Güçlendirmelerde Hilti Çözümleri’ oturumunda; Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol, Hilti Türkiye Mühendislik Müdürü Ömer Tunç Sarıoğlu ve Hilti Türkiye Mevzuat Müdürü Çağdaş Ilgaz Şenel konuşmacı olarak yer aldı.

Gücünü Ar-Ge’den alan inovasyon lideri Hilti, sürdürülebilir yapılar için çalışıyor

İTÜ CivilCon’un her yıl katılmaktan büyük mutluluk duydukları etkinlikler arasında yer aldığını belirten Hilti Türkiye Genel Müdürü Banu Deniz Çetinkol,sözlerine Hilti ve Hilti Türkiye hakkında önemli bilgiler paylaşarak şöyle devam etti:“Hilti, bir aile şirketi olarak 1941 yılında Lihtenştayn’da kuruldu. Bugün global inşaat teknolojileri şirketi olarak 120 ülkede 30 binden fazla çalışanımızla inşaatı daha iyi hale getiriyoruz. Hilti olarak gücümüzü inovasyona olan tutkumuzdan alıyoruz. Satışlarımızın yüzde 10’unu Ar-Ge harcıyor, yılda 165 adet patent alıyor, 60 adet yeni ürünü piyasaya sunuyor ve inovasyon ödülleriyle başarımızı taçlandırıyoruz.

 

Hilti olarak daha iyi bir gelecek yaratmak için sürdürülebilirlik politikalarımızı sürekli gözden geçiriyor ve kendimize hedefler koyuyoruz. Bu kapsamda 2023’te karbon nötr olma ve 2050’de sıfır karbon hedefimiz var. İnsan odaklı yaklaşımımız ışığında kullanıcılarımızın sağlığını ve güvenliğini ön planda tutuyor, inşa edilen tüm binalarda yapı güvenliği noktasında farklılaşmak için çalışıyoruz. Daha iyi bir toplum için çalışmalarımızı sürdürüyor, ölçülebilir sosyal etki yaratmayı önemsiyor, iş etiği konusunda da kendimizi ve sektörümüzü yüksek standartlarda tutmaya çalışıyoruz.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.