İstanbul Mücevher Fuarının satış rekoru gram altının oldu

EKONOMİ 24.04.2024 - 07:22, Güncelleme: 24.04.2024 - 07:22 336 kez okundu.
 

İstanbul Mücevher Fuarının satış rekoru gram altının oldu

Hakan Altın, gram altın üretiminde Türkiye zirvesine oynuyor…

    Ülkemizde ve dünyada altına olan rağbet gün geçtikçe artmakta ve yatırım amaçlı olarak kendini güvene almak isteyen herkesin birinci tercihi altın olmaya devam etmekte. Geçtiğimiz yıl altın satışlarının bitmiş takı, pırlanta ve mücevher de her 10 adedin 5 i gram altın olarak satışı gerçekleşti.   İşçilik tutarlarının düşük olması ve sürekli artan altın fiyatlarında tüketicinin yüzünü güldürmesi sebebi ile gram altın satışlarında son 5 yılın en büyük talebi ve satış patlaması yaşanmakta.   54’ncü İstanbul altın ve mücevher fuarında en fazla talep ve ziyaret yine gram altın stantlarına oldu   Bu yıl dünyaca ünlü beş model ile de kendi adına bastıkları gram altın ve külçe altınları tanıtan Hakan Altın markası İstanbul mücevher fuarının gözdesi oldu. Çakmakçı Grup markası altında faaliyet gösteren Borsa İstanbul üyesi olan marka gram altın satışı ve talebi konusunda faaliyet kapasitesinin iki katı sipariş alarak rekor kırdı.
Hakan Altın, gram altın üretiminde Türkiye zirvesine oynuyor…

 

 

Ülkemizde ve dünyada altına olan rağbet gün geçtikçe artmakta ve yatırım amaçlı olarak kendini güvene almak isteyen herkesin birinci tercihi altın olmaya devam etmekte.

Geçtiğimiz yıl altın satışlarının bitmiş takı, pırlanta ve mücevher de her 10 adedin 5 i gram altın olarak satışı gerçekleşti.

 

İşçilik tutarlarının düşük olması ve sürekli artan altın fiyatlarında tüketicinin yüzünü güldürmesi sebebi ile gram altın satışlarında son 5 yılın en büyük talebi ve satış patlaması yaşanmakta.

 

54’ncü İstanbul altın ve mücevher fuarında en fazla talep ve ziyaret yine gram altın stantlarına oldu

 

Bu yıl dünyaca ünlü beş model ile de kendi adına bastıkları gram altın ve külçe altınları tanıtan Hakan Altın markası İstanbul mücevher fuarının gözdesi oldu.

Çakmakçı Grup markası altında faaliyet gösteren Borsa İstanbul üyesi olan marka gram altın satışı ve talebi konusunda faaliyet kapasitesinin iki katı sipariş alarak rekor kırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.