Ayyüce 1
Ali Demirçalı

İstanbul'da Kar Yağışı Tekrardan Başladı!

YAŞAM (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 14.01.2015 - 15:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2218+ kez okundu.
 

İstanbul'da Kar Yağışı Tekrardan Başladı!

Geçen hafta boyunca tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışları bugün itibariyle tekrardan etkili oldu.

Son günlerde oldukça etkili olan kar yağışları, birkaç gündür İstanbul üzerinde görünmüyordu. Haftanın başlamasıyla tekrardan etkili olan kar yağışları, bugun tekrardan İstanbul üzerinde görünmeye başladı. Meteoroloji uzmanların asıl kış şimdi başladı diye lanse ettiği soğuk havalar, İstanbul Beylikdüzü'nde yaşanmaya başladı bile. İstanbul, yağmur bulutu nedeniyle gündüz vakti geceye döndü. Yoğun bir şekilde devam eden yağışlar İstanbulluların günlük yaşamını adeta felç etti. İstanbul'un bazı ilçelerinde kar yapışları yer yer kendini gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise dün gece itibariyle bazı iller için yoğun kar yağışı uyarısı yapmıştı. Meteorolojinin yaptığı uyarı gerçekleşti ciddi anlamda sorunlar yaşanmaya başladı.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ülkenin Kuzeybatıtısı'ndan başlayan karla karışık yağmurun akşama doğru artacağı bekleniyor. Yağışların etkisini arttırması beklenirken Trakya'da başlayacak olan soğuğun öğle saatlerinden sonra Marmara Bölgesi'ne doğru hareket edeceği ifade edildi. Başta ulaşım olmak üzere tüm günlük faaliyetler zorlaşırken belediyeler ve vatandaşların tedbir alınması istendi.
Geçen hafta boyunca tüm Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışları bugün itibariyle tekrardan etkili oldu.

Son günlerde oldukça etkili olan kar yağışları, birkaç gündür İstanbul üzerinde görünmüyordu. Haftanın başlamasıyla tekrardan etkili olan kar yağışları, bugun tekrardan İstanbul üzerinde görünmeye başladı. Meteoroloji uzmanların asıl kış şimdi başladı diye lanse ettiği soğuk havalar, İstanbul Beylikdüzü'nde yaşanmaya başladı bile.


İstanbul, yağmur bulutu nedeniyle gündüz vakti geceye döndü. Yoğun bir şekilde devam eden yağışlar İstanbulluların günlük yaşamını adeta felç etti. İstanbul'un bazı ilçelerinde kar yapışları yer yer kendini gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü ise dün gece itibariyle bazı iller için yoğun kar yağışı uyarısı yapmıştı. Meteorolojinin yaptığı uyarı gerçekleşti ciddi anlamda sorunlar yaşanmaya başladı.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ülkenin Kuzeybatıtısı'ndan başlayan karla karışık yağmurun akşama doğru artacağı bekleniyor. Yağışların etkisini arttırması beklenirken Trakya'da başlayacak olan soğuğun öğle saatlerinden sonra Marmara Bölgesi'ne doğru hareket edeceği ifade edildi. Başta ulaşım olmak üzere tüm günlük faaliyetler zorlaşırken belediyeler ve vatandaşların tedbir alınması istendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.