İŞÇİ, MEMUR, ÇALIŞAN VE EMEKLİ VERGİDE ADALET BEKLİYOR

EKONOMİ 01.04.2024 - 08:28, Güncelleme: 01.04.2024 - 08:28 732+ kez okundu.
 

İŞÇİ, MEMUR, ÇALIŞAN VE EMEKLİ VERGİDE ADALET BEKLİYOR

İŞÇİ, MEMUR, ÇALIŞAN VE EMEKLİ VERGİDE ADALET BEKLİYOR; VERGİDE ADALET OLMADAN GELİRDE ADALET OLMAZ!

      Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması ve kamumun kanayan yarasının bitirilmesi gerektiğini ifade eden SAHİM-SEN Başkanı Özlem Akarken, “Sağlık ve sosyal hizmet kolundakiler meslek kanunları, görev tanımları güncellenmeli. İşçi, memur, çalışan ve emekli vergide adalet bekliyor. Her zaman ’Vergide adalet olmadan gelirde adalet olmaz’ diyoruz. Vaatler duymak değil, icraatları görmek istiyoruz” dedi.     Bir seçim döneminin daha vaatlerle geçtiğini dile getiren Sağlık Hizmetleri Sendikası (SAHİM-SEN) Başkanı Özlem Akarken, “Her seçim dönemi vaatler duymak, umutlar yeşertmek adet oldu.  Seyyanen zamlar değil katsayı düzenlemeleriyle emekliliğe yansıyan maaş istiyor. Seçim meydanlarında sözü verilen ek gösterge düzenlemesi eğitime ve eşitlik ilkesine aykırı bir şekilde gelişti” dedi. Halen birinci dereceye inen herkesin ek gösterge ve taban katsayısı düzenlemesini revize edilmiş bir şekilde beklediğini vurgulayan Akarken, “Her zaman her yerde söylüyoruz. Siyasetçiler şapkalarını önüne koymalı. Yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılmalı, kamunun kanayan yarası bitirilmeli. Sağlık ve sosyal hizmet kolundakiler meslek kanunları görev tanımları güncellenmeli. İşçi, memur, çalışan, emekli vergide adalet bekliyor” yorumunu kullandı.
İŞÇİ, MEMUR, ÇALIŞAN VE EMEKLİ VERGİDE ADALET BEKLİYOR; VERGİDE ADALET OLMADAN GELİRDE ADALET OLMAZ!

 

 

 

Yardımcı hizmetler sınıfının kaldırılması ve kamumun kanayan yarasının bitirilmesi gerektiğini ifade eden SAHİM-SEN Başkanı Özlem Akarken, “Sağlık ve sosyal hizmet kolundakiler meslek kanunları, görev tanımları güncellenmeli. İşçi, memur, çalışan ve emekli vergide adalet bekliyor. Her zaman ’Vergide adalet olmadan gelirde adalet olmaz’ diyoruz. Vaatler duymak değil, icraatları görmek istiyoruz” dedi.

 

 

Bir seçim döneminin daha vaatlerle geçtiğini dile getiren Sağlık Hizmetleri Sendikası (SAHİM-SEN) Başkanı Özlem Akarken, “Her seçim dönemi vaatler duymak, umutlar yeşertmek adet oldu.  Seyyanen zamlar değil katsayı düzenlemeleriyle emekliliğe yansıyan maaş istiyor. Seçim meydanlarında sözü verilen ek gösterge düzenlemesi eğitime ve eşitlik ilkesine aykırı bir şekilde gelişti” dedi. Halen birinci dereceye inen herkesin ek gösterge ve taban katsayısı düzenlemesini revize edilmiş bir şekilde beklediğini vurgulayan Akarken, “Her zaman her yerde söylüyoruz. Siyasetçiler şapkalarını önüne koymalı. Yardımcı hizmetler sınıfı kaldırılmalı, kamunun kanayan yarası bitirilmeli. Sağlık ve sosyal hizmet kolundakiler meslek kanunları görev tanımları güncellenmeli. İşçi, memur, çalışan, emekli vergide adalet bekliyor” yorumunu kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.