İş Adamı Sadettin Saran'dan Flaş Açıklama

17.12.2021 - 22:21, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2466+ kez okundu.
 

İş Adamı Sadettin Saran'dan Flaş Açıklama

İş Adamı Saadettin Saran, bir sonraki kongrede Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını duyurdu.

Saadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıkladı. Açıklamayı İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nde yaptı. "Bir sonraki kongrede aday olacağım. Fenerbahçe, şu anda fark yaratabileceğimiz bir yer."Daha önceden yaptığı açıklamalarında Ali Koç'a karşı aday olmayacağını söylemişti.   BAŞKANLIK SEÇİMLERİ NE ZAMAN? FIFA başkanlık seçim sistemine göre; spor kulüpleri erken seçim olmadığı müddetçe 4 yılda bir defa başkanlık seçimi yapılıyor. Son başkan Ali Koç 26 Haziran 2021 yılında tek aday olarak seçilmişti. Fenerbahçe'nin bir sonraki başkanlık seçimi 2025 yılında yapılacak.   SAADETTİN SARAN KİMDİR? 1964 yılında Amerika'da doğan Saadettin Saran, burada makine mühendisliği eğitimi aldı. Türkiye'de Kültür ve Turizm Bakanlığın’da işe başlayan, daha sonra 1990 yılında Saran Holding’i kurarak dünyaca ünlü birçok markanın temsilciliğini üstlendi.   Toplam 3 bin 500'den fazla çalışanı olan Saran Holding, başta medya olmak üzere havacılık, yayıncılık, internet yayıncılığı, savunma ve turizm sektörlerinde toplam 33 şirketi bulunmakta.  Saadettin Saran, bir dönem Almanya’nın köklü takımlarından Borussia Dortmund’un hissedarı da olmuştu. Ünlü iş adamı İngilizce ile birlikte İspanyolca ve orta düzeyde Almanca da bilmektedir.
İş Adamı Saadettin Saran, bir sonraki kongrede Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını duyurdu.

Saadettin Saran, Fenerbahçe başkanlığına aday olacağını açıkladı. Açıklamayı İTÜ Bilişim Teknolojileri Zirvesi'nde yaptı. "Bir sonraki kongrede aday olacağım. Fenerbahçe, şu anda fark yaratabileceğimiz bir yer."Daha önceden yaptığı açıklamalarında Ali Koç'a karşı aday olmayacağını söylemişti.

 

BAŞKANLIK SEÇİMLERİ NE ZAMAN?

FIFA başkanlık seçim sistemine göre; spor kulüpleri erken seçim olmadığı müddetçe 4 yılda bir defa başkanlık seçimi yapılıyor. Son başkan Ali Koç 26 Haziran 2021 yılında tek aday olarak seçilmişti. Fenerbahçe'nin bir sonraki başkanlık seçimi 2025 yılında yapılacak.

 

SAADETTİN SARAN KİMDİR?

1964 yılında Amerika'da doğan Saadettin Saran, burada makine mühendisliği eğitimi aldı. Türkiye'de Kültür ve Turizm Bakanlığın’da işe başlayan, daha sonra 1990 yılında Saran Holding’i kurarak dünyaca ünlü birçok markanın temsilciliğini üstlendi.

 

Toplam 3 bin 500'den fazla çalışanı olan Saran Holding, başta medya olmak üzere havacılık, yayıncılık, internet yayıncılığı, savunma ve turizm sektörlerinde toplam 33 şirketi bulunmakta.  Saadettin Saran, bir dönem Almanya’nın köklü takımlarından Borussia Dortmund’un hissedarı da olmuştu. Ünlü iş adamı İngilizce ile birlikte İspanyolca ve orta düzeyde Almanca da bilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.