İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 16.02.2025 - 23:46, Güncelleme: 17.02.2025 - 09:23 707+ kez okundu.
 

İran'da 5,4 büyüklüğünde deprem

İran'ın Huzistan eyaletine bağlı Endimeşk kentinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İran Ulusal Sismoloji Merkezi, merkez üssü Endimeşk olan 5,4 büyüklüğündeki deprem meydana geldiğini açıkladı.  Deprem, yerin 15 kilometre derinliğinde kaydedildi.  Endimeşk Kriz Yönetimi Merkezi, şu ana kadar herhangi bir hasar bildirilmediğini belirtti. (İLKHA)
İran'ın Huzistan eyaletine bağlı Endimeşk kentinde 5,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

İran Ulusal Sismoloji Merkezi, merkez üssü Endimeşk olan 5,4 büyüklüğündeki deprem meydana geldiğini açıkladı. 

Deprem, yerin 15 kilometre derinliğinde kaydedildi. 

Endimeşk Kriz Yönetimi Merkezi, şu ana kadar herhangi bir hasar bildirilmediğini belirtti. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.