İngiltere'de İstifa Depremi

04.02.2022 - 20:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1393+ kez okundu.
 

İngiltere'de İstifa Depremi

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a Kovid-19 yasakların esnasındaki parti skandalları sebebiyle tepkiler çığ gibi büyüyor.

Başbakanlıkta Kovid-19 yasaklarına rağmen gerçekleştirilen ve ‘Partygate’ adını alan skandallar sonucu dört üst düzey isim istifa dilekçelerini sunmuştu.  Toplu istifalara bir yenisi daha eklendi. İngiltere'de Boris Johnson'ın koltuğunu iyice sarsan "Party Gate" skandalı çığ gibi hızla büyüyor. Boris Johnson'ın yanında çalışan dört üst düzey isim Kovid-19 yasaklar esnasında parti skandallarıyla bağlantılı olarak istifa ettiğini duyurdu.   İngiltere’de Kovid-19 yasakları uygulandığı dönemde parti düzenlenmesinden sonra giderek artan tepkiler sonucunda İletişim Müdürü Jack Doyle, Politika şefi Munira Mirza, Personel Şefi Dan Rosenfield ve Johson’ın Baş Sekreteri Martin Reynolds istifa etmişti. Bayan ve eşitlik özel danışmanı Elena Narozanski de görevinden ayrıldı bu iddia henüz resmi olarak doğrulanmadı.   AİLE HAYATIM KORKUNÇ BİR ZARAR GÖRDÜ İletişim Müdürü Jack Doyle istifa açıklamasında, “Her zaman 2 yıl bu görevi yürütme niyetindeydim son haftalarda ülke içerisinde yaşananlardan dolayı aile hayatım korkunç bir zarar gördü.”İngiltere Başbakanlık Sözcüsü istifalar hakkında yaptığı açıklamada, “Dan Rosenfield ve Martin Reynolds bugün Başbakan Boris Johson’a istifalarını sundu ve Başbakan kabul etti.   Her ikisine de Kovid-19 salgını ile mücadele ve ekonomik iyileşme konusunda hükümete yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.”İngiltere Başbakanı Boris Johson en son 31 Ocak tarihinde Başbakanlık’ta gerçekleşen parti ile alakalı özür dilemişti.
İngiltere Başbakanı Boris Johnson'a Kovid-19 yasakların esnasındaki parti skandalları sebebiyle tepkiler çığ gibi büyüyor.

Başbakanlıkta Kovid-19 yasaklarına rağmen gerçekleştirilen ve ‘Partygate’ adını alan skandallar sonucu dört üst düzey isim istifa dilekçelerini sunmuştu.  Toplu istifalara bir yenisi daha eklendi. İngiltere'de Boris Johnson'ın koltuğunu iyice sarsan "Party Gate" skandalı çığ gibi hızla büyüyor. Boris Johnson'ın yanında çalışan dört üst düzey isim Kovid-19 yasaklar esnasında parti skandallarıyla bağlantılı olarak istifa ettiğini duyurdu.

 

İngiltere’de Kovid-19 yasakları uygulandığı dönemde parti düzenlenmesinden sonra giderek artan tepkiler sonucunda İletişim Müdürü Jack Doyle, Politika şefi Munira Mirza, Personel Şefi Dan Rosenfield ve Johson’ın Baş Sekreteri Martin Reynolds istifa etmişti. Bayan ve eşitlik özel danışmanı Elena Narozanski de görevinden ayrıldı bu iddia henüz resmi olarak doğrulanmadı.

 

AİLE HAYATIM KORKUNÇ BİR ZARAR GÖRDÜ

İletişim Müdürü Jack Doyle istifa açıklamasında, “Her zaman 2 yıl bu görevi yürütme niyetindeydim son haftalarda ülke içerisinde yaşananlardan dolayı aile hayatım korkunç bir zarar gördü.”İngiltere Başbakanlık Sözcüsü istifalar hakkında yaptığı açıklamada, “Dan Rosenfield ve Martin Reynolds bugün Başbakan Boris Johson’a istifalarını sundu ve Başbakan kabul etti.

 

Her ikisine de Kovid-19 salgını ile mücadele ve ekonomik iyileşme konusunda hükümete yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.”İngiltere Başbakanı Boris Johson en son 31 Ocak tarihinde Başbakanlık’ta gerçekleşen parti ile alakalı özür dilemişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.