İngiltere'de Henk Fırtınası etkili oluyor

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 07.01.2024 - 00:16, Güncelleme: 07.01.2024 - 08:45 990+ kez okundu.
 

İngiltere'de Henk Fırtınası etkili oluyor

İngiltere'de Henk Fırtınası'nın getirdiği yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

İngiltere'de son bir haftadır süregelen yağışların ardından dolan nehir ve su yatakları, aşırı yağış nedeniyle taşarak ülke çapında 300'den fazla sele yol açtı. Yaklaşık 750 sel uyarısının yapıldığı ülkede özellikle orta ve güney kesimlerini etkileyen seller, ulaşımda ciddi aksamalar meydana gelirken, binlerce ev zarar gördü. Ülkenin orta kesimlerinde Trent Nehri taştı, başta Avon Nehri'ni güneybatısı olmak üzere birçok büyük nehir için de sel uyarısı veriliyor. İngiltere'nin güneyindeki Pulborough, West Sussex'te su baskını yaşandı. (İLKHA)
İngiltere'de Henk Fırtınası'nın getirdiği yağışlı hava hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.

İngiltere'de son bir haftadır süregelen yağışların ardından dolan nehir ve su yatakları, aşırı yağış nedeniyle taşarak ülke çapında 300'den fazla sele yol açtı.

Yaklaşık 750 sel uyarısının yapıldığı ülkede özellikle orta ve güney kesimlerini etkileyen seller, ulaşımda ciddi aksamalar meydana gelirken, binlerce ev zarar gördü.

Ülkenin orta kesimlerinde Trent Nehri taştı, başta Avon Nehri'ni güneybatısı olmak üzere birçok büyük nehir için de sel uyarısı veriliyor.

İngiltere'nin güneyindeki Pulborough, West Sussex'te su baskını yaşandı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.