Spacex'in CEO'su Elon Musk’dan Çok Önemli Açıklama

GÜNDEM 27.02.2022 - 13:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1786+ kez okundu.
 

Spacex'in CEO'su Elon Musk’dan Çok Önemli Açıklama

SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Ukrayna'nın çağrısına kayıtsız kalmadı. Starlink istasyonları ve internet erişimini sağlayacak Starlink uydu erişiminin aktif olduğunu bir kez daha duyurdu.

Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm Bakanı Mykhailo Fedorov, SpaceX'in CEO'su Elon Musk'tan Ukrayna'ya Starlink istasyonları ve uydu internet erişimi sağlamasını istedi.   Mykhailo Fedorov paylaşımında, "Siz Mars'ı kolonize etmeye çalışırken, Rusya Ukrayna'yı işgal etmeye çalışıyor! Roketleriniz uzaydan başarılı bir şekilde dünyaya inerken, Rus roketleri Ukraynalı sivil halkın üzerine iniyor! Sizden Starlink istasyonlarınızı Ukrayna'ya sağlamanızı ve aklı başında Rusları ayağa kaldırmanızı talep ediyoruz."   MUSK KAYITSIZ KALMADI Mykhailo Fedorov'un sosyal medya Twitter'hesabından yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan Elon Musk harekete geçti. Akşam saatlerinde sosyal medya Twitter'hesabından çağrıya cevap vererek, Starlink uydularının Ukrayna için aktif hale getirildiğini ve daha çok kanal açılacağını duyurdu.
SpaceX'in CEO'su Elon Musk, Ukrayna'nın çağrısına kayıtsız kalmadı. Starlink istasyonları ve internet erişimini sağlayacak Starlink uydu erişiminin aktif olduğunu bir kez daha duyurdu.

Ukrayna Başbakan Yardımcısı ve Dijital Dönüşüm Bakanı Mykhailo Fedorov, SpaceX'in CEO'su Elon Musk'tan Ukrayna'ya Starlink istasyonları ve uydu internet erişimi sağlamasını istedi.

 

Mykhailo Fedorov paylaşımında, "Siz Mars'ı kolonize etmeye çalışırken, Rusya Ukrayna'yı işgal etmeye çalışıyor! Roketleriniz uzaydan başarılı bir şekilde dünyaya inerken, Rus roketleri Ukraynalı sivil halkın üzerine iniyor! Sizden Starlink istasyonlarınızı Ukrayna'ya sağlamanızı ve aklı başında Rusları ayağa kaldırmanızı talep ediyoruz."

 

MUSK KAYITSIZ KALMADI

Mykhailo Fedorov'un sosyal medya Twitter'hesabından yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan Elon Musk harekete geçti. Akşam saatlerinde sosyal medya Twitter'hesabından çağrıya cevap vererek, Starlink uydularının Ukrayna için aktif hale getirildiğini ve daha çok kanal açılacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.