Kim Kardashian Kıskançlık Krizine mi Girdi?

06.01.2022 - 22:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2167+ kez okundu.
 

Kim Kardashian Kıskançlık Krizine mi Girdi?

Kim Kardashian, erkek arkadaşı Pete Davidson ile yaptığı çılgın yılbaşı özel programından sonra sosyal medya Instagram'da Miley Cyrus'u takip etmeyi bıraktı.

Amerikalı'lı magazin yıldızı, kıskançlık krizine girdiği için böyle bir hamleye başvurduğu söyleniyor.Kim Kardashian’ın hayranları, 10 Aralık 2021 yılına kadar Miley Cyrus ile takipleşen magazin yıldızı, 29 yaşındaki şarkıcıyı listesinden çıkardığını fark etti.   KISKANÇLIK KRİZİ İDDİASI Kim Kardashian'ın, Miley Cyrus ve Pete Davidson’ın Miami’de gerçekleşen yılbaşı özel şovdan sonra kıskançlık krizine girdiği iddia edildi. Program sonrası Pete Davidson'ın, sosyal medya Instagram hesabı üzerinden Miley Cyrus ile fotoğraflarını paylaşmaya başlaması krizin büyümesine neden oldu.   Sevgiyilisyle birlikte özel bir uçakla gittikleri Bahamalar’da tatil yapan Kim Kardashian, Miley Cryus'u takip etmeyi bıraktı. Bu hamle, ünlü şarkıcının hayranlarının tepkisini bir kez daha çekti.
Kim Kardashian, erkek arkadaşı Pete Davidson ile yaptığı çılgın yılbaşı özel programından sonra sosyal medya Instagram'da Miley Cyrus'u takip etmeyi bıraktı.

Amerikalı'lı magazin yıldızı, kıskançlık krizine girdiği için böyle bir hamleye başvurduğu söyleniyor.Kim Kardashian’ın hayranları, 10 Aralık 2021 yılına kadar Miley Cyrus ile takipleşen magazin yıldızı, 29 yaşındaki şarkıcıyı listesinden çıkardığını fark etti.

 

KISKANÇLIK KRİZİ İDDİASI

Kim Kardashian'ın, Miley Cyrus ve Pete Davidson’ın Miami’de gerçekleşen yılbaşı özel şovdan sonra kıskançlık krizine girdiği iddia edildi. Program sonrası Pete Davidson'ın, sosyal medya Instagram hesabı üzerinden Miley Cyrus ile fotoğraflarını paylaşmaya başlaması krizin büyümesine neden oldu.

 

Sevgiyilisyle birlikte özel bir uçakla gittikleri Bahamalar’da tatil yapan Kim Kardashian, Miley Cryus'u takip etmeyi bıraktı. Bu hamle, ünlü şarkıcının hayranlarının tepkisini bir kez daha çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.