Göktürk Boyvadaoğlu Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.

GÜNDEM 24.11.2021 - 07:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2104+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu Öğretmenler Günü mesajı yayınladı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Boyvadaoğlu  mesajında “Üzerimizde büyük emekleri olan, bizleri hayata bağlayıp geleceğe taşıyan, anne ve babamızdan sonra hayatımızdaki en kutsal varlıklar öğretmenlerimizdir.” dedi. “Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, insan yetiştirme sanatı olan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bulunduğu her ortamda mum misali etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.   Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren, bizleri bir güneş gibi aydınlatan  öğretmenlerimize bir kez daha minnet duygularımı iletiyor ve Öğretmenler Gününü kutluyorum.  
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Boyvadaoğlu  mesajında “Üzerimizde büyük emekleri olan, bizleri hayata bağlayıp geleceğe taşıyan, anne ve babamızdan sonra hayatımızdaki en kutsal varlıklar öğretmenlerimizdir.” dedi.

“Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, insan yetiştirme sanatı olan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bulunduğu her ortamda mum misali etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.
 

Bizimle hayatı paylaşan; bize hayatı öğreten, birey olma çabasında yol gösteren, bizleri bir güneş gibi aydınlatan  öğretmenlerimize bir kez daha minnet duygularımı iletiyor ve Öğretmenler Gününü kutluyorum.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.