i Progress Group, TR International iş birliğiyle Yapı Fuarı’nda

TEKNOLOJİ 20.04.2024 - 06:29, Güncelleme: 20.04.2024 - 06:29 439 kez okundu.
 

i Progress Group, TR International iş birliğiyle Yapı Fuarı’nda

Prefabrik otomasyon çözümlerinde dünya lideri Progress Group, TR International iş birliğiyle Yapı Fuarı’nda

Depreme karşı en hızlı ve dayanıklı ‘prekast yapı çözümlerini’ Yapı Fuarı’nda tanıtacak   Grifon Capital grup şirketlerinden TR International İnşaat, depreme dayanıklı prefabrik yapımı otomasyon alanında dünyada 80 ülkede faaliyet göstererek liderliği elinde tutan Progress Group'un Türkiye'deki temsilcisi olarak Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da yerini aldı. TÜYAP’ta 17- 20 Nisan 2024 tarihlerinde ziyaret edilebilen fuarda prefabrik ve donanım endüstrisine sunacakları yüksek teknolojili çözümleri grup tanıtacak olan şirket, bu stratejik iş birliğiyle ülkemizde hem depreme hazırlıkta hem de deprem sonrasında hızlı, dayanıklı ve güvenli yapıların inşasına katkı sağlamayı hedefliyor.   Türkiye’de acil önlemler alınması gereken konuların başında gelen depremle mücadelede en etkin sonuçlar veren prekast yapı elemanları sektöründe üretimden uygulamaya eksiksiz çözümler sunarak dünyada lider olan Progress Group’un temsilciliğini alan TR International, bu yıl 17- 20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaret edilebilen 46. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da yerini aldı. Şirket Progress Group ile katıldığı fuarda bu alanda en son teknolojiye dayalı çözümlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 
Prefabrik otomasyon çözümlerinde dünya lideri Progress Group, TR International iş birliğiyle Yapı Fuarı’nda

Depreme karşı en hızlı ve dayanıklı ‘prekast yapı çözümlerini’ Yapı Fuarı’nda tanıtacak

 

Grifon Capital grup şirketlerinden TR International İnşaat, depreme dayanıklı prefabrik yapımı otomasyon alanında dünyada 80 ülkede faaliyet göstererek liderliği elinde tutan Progress Group'un Türkiye'deki temsilcisi olarak Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da yerini aldı. TÜYAP’ta 17- 20 Nisan 2024 tarihlerinde ziyaret edilebilen fuarda prefabrik ve donanım endüstrisine sunacakları yüksek teknolojili çözümleri grup tanıtacak olan şirket, bu stratejik iş birliğiyle ülkemizde hem depreme hazırlıkta hem de deprem sonrasında hızlı, dayanıklı ve güvenli yapıların inşasına katkı sağlamayı hedefliyor.

 

Türkiye’de acil önlemler alınması gereken konuların başında gelen depremle mücadelede en etkin sonuçlar veren prekast yapı elemanları sektöründe üretimden uygulamaya eksiksiz çözümler sunarak dünyada lider olan Progress Group’un temsilciliğini alan TR International, bu yıl 17- 20 Nisan 2024 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaret edilebilen 46. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul’da yerini aldı. Şirket Progress Group ile katıldığı fuarda bu alanda en son teknolojiye dayalı çözümlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.