HAYATLA BARIŞ’ FİLMİNE YOĞUN İLGİ!

SANAT 21.02.2024 - 08:42, Güncelleme: 21.02.2024 - 08:42 833+ kez okundu.
 

HAYATLA BARIŞ’ FİLMİNE YOĞUN İLGİ!

GALA GECESİ COŞKUSU

   Türkiye’nin  gururu, Barış Telli’nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak sinemaya uyarlanan ,Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu yılları kapsayan 'Hayatla Barış' filminin gala gecesi önceki gün Paribu Cineverse Kanyoın’da   yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Sadettin Saran, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Bekir-Nazife Aksoy, Aslı-İlker Kızmaz, Gözde Venedik, Şevket Çapkınoğlu, Havva Öztel, Ayça Tilki ve birçok sanatçının katıldığı gecede sinemaseverler davete çok yoğun ilgi gösterdiler.     Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda  Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu yer alıyorlar.       Gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına geçen sporcu Barış Telli, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaşadığı mutluluğa işaret ederek, "Bu filmin  gelecek nesillere bir umut ışığı olarak sizlerle buluşmasının heyecanını yaşıyorum. Mutluyuz, keyifliyiz. Kendi hayatım zor olsa da her zaman pes etmemenin, hayallerimin peşinde nasıl koştuğumu, bu filmde size anlatmış olduk. İnşallah kulaktan kulağa, nesilden nesle aktararak, herkese örnek bir hikaye olur."   Filmin bir umut ışığı yaktığını aktaran Telli, "Pes etmemeyi öğretiyor. Biliyorsunuz ampute olarak hayatıma devam ettiğimde bir futbol topu sayesinde ayağımı kaybettim. Bir futbol topu sayesinde de dünyaları kazandım. Ben pes etmedim. Sizler de pes etmeyin. Bizim amacımız bu. Her zaman şunu söylerim; İnsanlar yaşanırken de anılmalıdır. Ben de yaşarken anılmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyorum. Artık bu film hepinizin." diye konuştu. 
GALA GECESİ COŞKUSU

 

 Türkiye’nin  gururu, Barış Telli’nin gerçek hayat hikayesinden yola çıkılarak sinemaya uyarlanan ,Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu yılları kapsayan 'Hayatla Barış' filminin gala gecesi önceki gün Paribu Cineverse Kanyoın’da   yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Sadettin Saran, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Bekir-Nazife Aksoy, Aslı-İlker Kızmaz, Gözde Venedik, Şevket Çapkınoğlu, Havva Öztel, Ayça Tilki ve birçok sanatçının katıldığı gecede sinemaseverler davete çok yoğun ilgi gösterdiler.

 

 

Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda  Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu yer alıyorlar.

 

 

 

Gösterim öncesi basın mensuplarının karşısına geçen sporcu Barış Telli, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaşadığı mutluluğa işaret ederek, "Bu filmin  gelecek nesillere bir umut ışığı olarak sizlerle buluşmasının heyecanını yaşıyorum. Mutluyuz, keyifliyiz. Kendi hayatım zor olsa da her zaman pes etmemenin, hayallerimin peşinde nasıl koştuğumu, bu filmde size anlatmış olduk. İnşallah kulaktan kulağa, nesilden nesle aktararak, herkese örnek bir hikaye olur."

 

Filmin bir umut ışığı yaktığını aktaran Telli, "Pes etmemeyi öğretiyor. Biliyorsunuz ampute olarak hayatıma devam ettiğimde bir futbol topu sayesinde ayağımı kaybettim. Bir futbol topu sayesinde de dünyaları kazandım. Ben pes etmedim. Sizler de pes etmeyin. Bizim amacımız bu. Her zaman şunu söylerim; İnsanlar yaşanırken de anılmalıdır. Ben de yaşarken anılmanın gururunu, mutluluğunu yaşıyorum. Artık bu film hepinizin." diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.