HARLEM GLOBETROTTERS YENİDEN TÜRKİYE’DE!

TEKNOLOJİ 06.10.2023 - 15:17, Güncelleme: 06.10.2023 - 15:17 1249+ kez okundu.
 

HARLEM GLOBETROTTERS YENİDEN TÜRKİYE’DE!

DÜNYACA ÜNLÜ HARLEM GLOBETROTTERS, 2023 DÜNYA TURU KAPSAMINDA 1 SENELİK ARANIN ARDINDAN YENİDEN TÜRKİYE’DE!

    S Sport Plus’ın medya sponsoru olduğu dünyaca ünlü basketbol şovu, bu sene İstanbul ve Ankara’daki basketbol severlerle buluşacak. Harlem Globetrotters, bu yıl daha önce hiç görülmeyen bir oyunla geliyor! En sevilen Globetrotters yıldızları, dünyanın en çok kazanan takımına karşı amansız bir mücadele verecek olan Washington Generals ile yapacakları karşılaşmada, inanılmaz basketbol yeteneklerini, muhteşem atletizmlerini sergilerken, herkese oyun boyunca eğlenceli vakit geçirtecekler.   Yüzüncü yıl dönümüne yaklaşan Harlem Globetrotters, dünyada basketbol sevgisinin yayılmasına büyük katkıda bulunmuştur. Harlem Globetrotters, sanatvari atletizmleri ve benzersiz hareketleriyle, seyircilere başka hiçbir yerde yaşayamayacakları eşsizlikte bir tecrübe sunuyor.   Harlem Globetrotters 10 Ekim’de Ankara’da Ankara Arena’da ve 12 Ekim Perşembe günü İstanbul’da Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluşacak. Basketbol severler bu müthiş basketbol şovunun biletlerini Biletinial.com üzerinden satın alabilecekler.
DÜNYACA ÜNLÜ HARLEM GLOBETROTTERS, 2023 DÜNYA TURU KAPSAMINDA 1 SENELİK ARANIN ARDINDAN YENİDEN TÜRKİYE’DE!

 

 

S Sport Plus’ın medya sponsoru olduğu dünyaca ünlü basketbol şovu, bu sene İstanbul ve Ankara’daki basketbol severlerle buluşacak. Harlem Globetrotters, bu yıl daha önce hiç görülmeyen bir oyunla geliyor! En sevilen Globetrotters yıldızları, dünyanın en çok kazanan takımına karşı amansız bir mücadele verecek olan Washington Generals ile yapacakları karşılaşmada, inanılmaz basketbol yeteneklerini, muhteşem atletizmlerini sergilerken, herkese oyun boyunca eğlenceli vakit geçirtecekler.

 

Yüzüncü yıl dönümüne yaklaşan Harlem Globetrotters, dünyada basketbol sevgisinin yayılmasına büyük katkıda bulunmuştur. Harlem Globetrotters, sanatvari atletizmleri ve benzersiz hareketleriyle, seyircilere başka hiçbir yerde yaşayamayacakları eşsizlikte bir tecrübe sunuyor.

 

Harlem Globetrotters 10 Ekim’de Ankara’da Ankara Arena’da ve 12 Ekim Perşembe günü İstanbul’da Volkswagen Arena’da hayranlarıyla buluşacak. Basketbol severler bu müthiş basketbol şovunun biletlerini Biletinial.com üzerinden satın alabilecekler.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.