Gölbaşı’nda araç takla attı: 4 kişi yaralandı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 14.04.2024 - 19:20, Güncelleme: 15.04.2024 - 17:47 379 kez okundu.
 

Gölbaşı’nda araç takla attı: 4 kişi yaralandı

ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir aracın takla atması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, Gölbaşı ilçesine bağlı Haydarlı Köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Volvo marka bir aracın sürücüsü olumsuz hava koşulları nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç savrularak takla attı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü İbrahim A. ile birlikte Fadime A., Gulmehri A. ve Feride A. Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. Haber: İlker Şahin/Gölbaşı-PHA Kaynak : PHA
ADIYAMAN (PHA) - Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir aracın takla atması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, Gölbaşı ilçesine bağlı Haydarlı Köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Volvo marka bir aracın sürücüsü olumsuz hava koşulları nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç savrularak takla attı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü İbrahim A. ile birlikte Fadime A., Gulmehri A. ve Feride A. Gölbaşı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Haber: İlker Şahin/Gölbaşı-PHA

Kaynak : PHA

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.