Göktürk Boyvadaoğlu'ndan kurtuluş günü mesajı

SİYASET 18.10.2021 - 08:29, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2236+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu'ndan kurtuluş günü mesajı

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Saimbeyli'nin kurtuluş günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Saimbeylinin kurtuluşu ile ilğili bir mesaj yayımladı.   Başkan Göktürk Boyvadaoğlu  yaptıgı açıklamada; Saimbeyli İlçemizin bağımsızlığına kavuşmasının yıl dönümünü kutluyoruz. Saimbeyli halkı, özgürlük mücadelesinde Yüzbaşı Doğan ve Kaymakam Saim Bey’in öncülüğünde, büyük bir kahramanlık örneği göstererek şanlı tarihimizdeki yerini almıştır. Saimbeyli gibi yurdun dört bir yanında yakılan bağımsızlık ateşlerinin,dökülen şehit kanlarının, günlerce süren mücadelenin ardından Cumhuriyetimiz kurulmuştur.  Bu güzel ilçemizin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünde bize bu onuru bu sevinci bu bayramı yaşatan başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi kahramanlarımızı saygıyla minnetle rahmetle anıyorum. Tüm saimbeyli halkının 18 Ekim Kurtuluş Bayramı'nı kutluyorum" dedi.  
İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Saimbeyli'nin kurtuluş günü ile ilgili bir mesaj yayımladı.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu Saimbeylinin kurtuluşu ile ilğili bir mesaj yayımladı.  
Başkan Göktürk Boyvadaoğlu  yaptıgı açıklamada;
Saimbeyli İlçemizin bağımsızlığına kavuşmasının yıl dönümünü kutluyoruz. Saimbeyli halkı, özgürlük mücadelesinde Yüzbaşı Doğan ve Kaymakam Saim Bey’in öncülüğünde, büyük bir kahramanlık örneği göstererek şanlı tarihimizdeki yerini almıştır.
Saimbeyli gibi yurdun dört bir yanında yakılan bağımsızlık ateşlerinin,dökülen şehit kanlarının, günlerce süren mücadelenin ardından Cumhuriyetimiz kurulmuştur. 
Bu güzel ilçemizin düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünde bize bu onuru bu sevinci bu bayramı yaşatan başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi kahramanlarımızı saygıyla minnetle rahmetle anıyorum. Tüm saimbeyli halkının 18 Ekim Kurtuluş Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.