GESKE İLE CİLT BAKIMINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

YAŞAM 26.04.2024 - 06:48, Güncelleme: 26.04.2024 - 06:48 299 kez okundu.
 

GESKE İLE CİLT BAKIMINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR!

Alman Güzellik Devi, Türkiye Lansmanını Gerçekleştirdi

    Dünya çapında dermatolojik cilt bakım cihazları ve ürün geliştirmede lider konumda olan Alman devi GESKE, Türkiye lansmanını Divan Kuruçeşme’de gerçekleştirdi. Ünlü isimler ve katılımcılardan yoğun ilgi gören GESKE, 250’den fazla ürün gamı seçeneği ile güzellik cihazlarını evde kullanılabilir hale getiriyor. Cilt bakım çözümleriyle kullanıcılara profesyonel kalitede deneyim sunuyor.   En pahalı cilt yatırımı ile dikkatleri çeken Alman güzellik teknoloji devi GESKE, güzellik cihazlarını ev kullanımına uygun hale getirerek kullanıcılarına profesyonel kalitede cilt bakımı deneyimi yaşatmayı hedefliyor. ELLE Magazine tarafından 1 Numaralı Güzellik İnovasyonu Ödülü'ne layık görülen GESKE, son derece teknolojik bir yaklaşımla en yeni ve en etkili cilt bakımı çözümleri sunuyor.   Sevilen İsimler Geske’nin Lansmanında Bir Araya Geldi Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan GESKE, Kuruçeşme Divan’da gerçekleştirdiği lansman ile birbirinden kullanışlı ürünlerini tanıttı. Lansmanın sunuculuğunu ekranların sevilen isimleri Ebru Akel ve Murat Güloğlu yaptı.  Ece Özdikici, Safiye Soyman, Jennifer Boyner, Jessica May, Gülsim Ali gibi ünlü oyuncuların ve ünlü sosyal medya fenomenlerinin katıldığı lansman renkli görüntülere sahne oldu. GESKE’nin profesyonel ürünlerini deneyimleyen ünlü isimler markanın Türkiye’de satışa çıkmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Alman Güzellik Devi, Türkiye Lansmanını Gerçekleştirdi

 

 

Dünya çapında dermatolojik cilt bakım cihazları ve ürün geliştirmede lider konumda olan Alman devi GESKE, Türkiye lansmanını Divan Kuruçeşme’de gerçekleştirdi. Ünlü isimler ve katılımcılardan yoğun ilgi gören GESKE, 250’den fazla ürün gamı seçeneği ile güzellik cihazlarını evde kullanılabilir hale getiriyor. Cilt bakım çözümleriyle kullanıcılara profesyonel kalitede deneyim sunuyor.

 

En pahalı cilt yatırımı ile dikkatleri çeken Alman güzellik teknoloji devi GESKE, güzellik cihazlarını ev kullanımına uygun hale getirerek kullanıcılarına profesyonel kalitede cilt bakımı deneyimi yaşatmayı hedefliyor. ELLE Magazine tarafından 1 Numaralı Güzellik İnovasyonu Ödülü'ne layık görülen GESKE, son derece teknolojik bir yaklaşımla en yeni ve en etkili cilt bakımı çözümleri sunuyor.

 

Sevilen İsimler Geske’nin Lansmanında Bir Araya Geldi

Dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa çıkan GESKE, Kuruçeşme Divan’da gerçekleştirdiği lansman ile birbirinden kullanışlı ürünlerini tanıttı. Lansmanın sunuculuğunu ekranların sevilen isimleri Ebru Akel ve Murat Güloğlu yaptı. 

Ece Özdikici, Safiye Soyman, Jennifer Boyner, Jessica May, Gülsim Ali gibi ünlü oyuncuların ve ünlü sosyal medya fenomenlerinin katıldığı lansman renkli görüntülere sahne oldu. GESKE’nin profesyonel ürünlerini deneyimleyen ünlü isimler markanın Türkiye’de satışa çıkmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.