“GENÇLERİMİZ YAŞAM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYAN SPORU BIRAKMASIN”

EKONOMİ 11.02.2024 - 08:26, Güncelleme: 11.02.2024 - 08:26 941+ kez okundu.
 

“GENÇLERİMİZ YAŞAM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYAN SPORU BIRAKMASIN”

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları kapanış töreni gerçekleşti.

    Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kapanış töreninde yaptığı konuşmada, merhum Sani Konukoğlu ve Konukoğlu Ailesinin Gaziantep’in sanayileşmesine önemli katkılar sunduğunu söyledi.   “Gaziantep’in önde gelen sanayicileri şehirde sağladığı istihdamın yanı sıra elde ettiği gelirle kendi çocukları ne istiyorsa memleketin çocukları için de yatırım yapıyor” diyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:   “Spor şehri Gaziantep’te en son SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu çok güzel bir spor lisesi ve tesisi yaptırdı. Gaziantepspor’un Süper Lig’e çıkmasında ailenin çok büyük emeği oldu.   Hepimizin bir başarı hikayesi var. Sani Konukoğlu’ndan, ‘İşin hilesi dürüstlüktür’ ilkesini öğrendim. SANKO’da 15 yıl çalıştım. Bize çok şey öğretti. Merhum Sani Konukoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyorum.”   SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu da yaptığı konuşmada, Gazi Oyunları’nın gençlerin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “İnsan yaşamında sporun önemli yeri var. Gençlerimiz yaşam için büyük önem taşıyan sporu bırakmasın” dedi.   Konukoğlu, “2’nci Gazi Oyunları’nın rahmetli babam Sani Bey adına düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in şahsında bu anlamlı organizasyona emek verip katkı sunan herkese ailem adına teşekkür ediyor, mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Gaziantep Valiliği koordinasyonunda SANKO Holding Kurucusu merhum Sani Konukoğlu anısına düzenlenen 2’nci Gazi Oyunları kapanış töreni gerçekleşti.

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kapanış töreninde yaptığı konuşmada, merhum Sani Konukoğlu ve Konukoğlu Ailesinin Gaziantep’in sanayileşmesine önemli katkılar sunduğunu söyledi.

 

“Gaziantep’in önde gelen sanayicileri şehirde sağladığı istihdamın yanı sıra elde ettiği gelirle kendi çocukları ne istiyorsa memleketin çocukları için de yatırım yapıyor” diyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

“Spor şehri Gaziantep’te en son SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu çok güzel bir spor lisesi ve tesisi yaptırdı. Gaziantepspor’un Süper Lig’e çıkmasında ailenin çok büyük emeği oldu.

 

Hepimizin bir başarı hikayesi var. Sani Konukoğlu’ndan, ‘İşin hilesi dürüstlüktür’ ilkesini öğrendim. SANKO’da 15 yıl çalıştım. Bize çok şey öğretti. Merhum Sani Konukoğlu’nu rahmet ve minnetle anıyorum.”

 

SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu da yaptığı konuşmada, Gazi Oyunları’nın gençlerin geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirterek, “İnsan yaşamında sporun önemli yeri var. Gençlerimiz yaşam için büyük önem taşıyan sporu bırakmasın” dedi.

 

Konukoğlu, “2’nci Gazi Oyunları’nın rahmetli babam Sani Bey adına düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in şahsında bu anlamlı organizasyona emek verip katkı sunan herkese ailem adına teşekkür ediyor, mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.