GENÇ AVUKATLAR TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

GÜNDEM 05.03.2021 - 21:58, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2016+ kez okundu.
 

GENÇ AVUKATLAR TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

Adana Barosu’na ruhsat talebinde bulunan stajyer avukatlar, Kübra Aytekin, Mahmut Yaşar ve Kubilay Ertem meslek yeminlerinin ardından cübbelerini giyerek ruhsatnamelerini aldılar.

Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleşen tören pandemi koşulları gereği yapıldı. Törene; Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Sayman Av. İlknur Önal Tarkan, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Nevzat Elçi, büro avukatları ve aileler katıldı. Staj evresini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlara ruhsatnameleri, Baro Başkanı Av. Veli Küçük,  cübbeleri ise Av. Oğuz Yiğitsözlü, Av. Tüten Ezgi Gezerli, Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. İlknur Önal Tarkan ve Av. Nevzat Elçi tarafından takdim edildi. Av. Veli Küçük, yaptığı konuşmada; avukatlık mesleğinin bir hak ve özgürlükler mücadelesi mesleği olduğunu ifade etti. Meslektaşlarının hukuka, adalete ve hakkaniyete çok çok önemli katkıları olacağına ayrıca meslek ilke ve kurallarına da sonuna kadar bağlı kalacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı. Genç meslektaşlarına ruhsatlarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, meslek hayatlarında başarı ve bol kazançlar diledi. Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Adana Barosu’na ruhsat talebinde bulunan stajyer avukatlar, Kübra Aytekin, Mahmut Yaşar ve Kubilay Ertem meslek yeminlerinin ardından cübbelerini giyerek ruhsatnamelerini aldılar.

Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleşen tören pandemi koşulları gereği yapıldı.

Törene; Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Sayman Av. İlknur Önal Tarkan, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. Nevzat Elçi, büro avukatları ve aileler katıldı.

Staj evresini başarıyla tamamlayan stajyer avukatlara ruhsatnameleri, Baro Başkanı Av. Veli Küçük,  cübbeleri ise Av. Oğuz Yiğitsözlü, Av. Tüten Ezgi Gezerli, Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan, Av. İlknur Önal Tarkan ve Av. Nevzat Elçi tarafından takdim edildi.

Av. Veli Küçük, yaptığı konuşmada; avukatlık mesleğinin bir hak ve özgürlükler mücadelesi mesleği olduğunu ifade etti. Meslektaşlarının hukuka, adalete ve hakkaniyete çok çok önemli katkıları olacağına ayrıca meslek ilke ve kurallarına da sonuna kadar bağlı kalacaklarına inancının tam olduğunu vurguladı.

Genç meslektaşlarına ruhsatlarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, meslek hayatlarında başarı ve bol kazançlar diledi.

Tören toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.