Fenerbahçe: Yukatel Kayserispor’a 1-0 yenildi

08.02.2022 - 23:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2442+ kez okundu.
 

Fenerbahçe: Yukatel Kayserispor’a 1-0 yenildi

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor’a 1-0 yenildi. Kayserispor bu sonuçla adını çeyrek finale yazdırdı.

Kayserispor, 90+4. dakikada Ramazan Civelek'in frikikten attığı gol ile Fenerbahçe'yi yendi. Kayserispor, 45+3'te Uğur Demirok'un kırmızı kart görmesi nedeniyle maçı 10 kişi tamamladı.   90+4’üncü dakikada Yukatel Kayserispor öne geçti. Ramazan Civelek’in kullandığı serbest vuruşta, barajda bulunan Fenerbahçe futbolcu Berisha'ya çarpan meşin yuvarlak, kaleciyi kontrpiyede bırakarak ağlarla buluştu: 0-1.   Fenerbahçe, Kayserispor karşısına 6 eksikle çıktı. Fenerbahçe ekipte sakatlıkları olan Altay, Novak, Gustavo, İrfan Can, Mesut Özil ve gribal enfeksiyonu olan Zajc forma giyemeyen isimler oldu.   Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçına ilgi göstermedi. Ülker Stadyumu'nda oynanan maça az sayıda taraftar geldi.
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Fenerbahçe, Yukatel Kayserispor’a 1-0 yenildi. Kayserispor bu sonuçla adını çeyrek finale yazdırdı.

Kayserispor, 90+4. dakikada Ramazan Civelek'in frikikten attığı gol ile Fenerbahçe'yi yendi. Kayserispor, 45+3'te Uğur Demirok'un kırmızı kart görmesi nedeniyle maçı 10 kişi tamamladı.

 

90+4’üncü dakikada Yukatel Kayserispor öne geçti. Ramazan Civelek’in kullandığı serbest vuruşta, barajda bulunan Fenerbahçe futbolcu Berisha'ya çarpan meşin yuvarlak, kaleciyi kontrpiyede bırakarak ağlarla buluştu: 0-1.

 

Fenerbahçe, Kayserispor karşısına 6 eksikle çıktı. Fenerbahçe ekipte sakatlıkları olan Altay, Novak, Gustavo, İrfan Can, Mesut Özil ve gribal enfeksiyonu olan Zajc forma giyemeyen isimler oldu.

 

Fenerbahçeli taraftarlar, Kayserispor maçına ilgi göstermedi. Ülker Stadyumu'nda oynanan maça az sayıda taraftar geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.