Fenerbahçe Miha Zajc İçin Düğmeye Bastı

30.03.2022 - 18:16, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2422+ kez okundu.
 

Fenerbahçe Miha Zajc İçin Düğmeye Bastı

Miha Zajc, Fenerbahçe kulüp ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bir sezon daha mukavelesi olan Sloven futbolcu Miha Zajc, 3 yıllık yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe Miha Zajc için düğmeye bastı. Gelecek sezonun sonunda mukavelesi bitecek olan Sloven futbolcu Miha Zajc,Fenerbahçe ile sözleşme yenilemesi bekleniyor.   Fenerbahçe yönetimi yakın zamanda Miha Zajc’ın menajeriyle görüşeceği ve 3 yıllık sözleşme için masaya oturacağı öğrenildi. Miha Zajc’ın Fenerbahçeli takımda mutlu olduğu ve tekrardan imza atmaya sıcak baktığı söyleniyor.   2018-2019 sezonunun devre arasında 3 buçuk Milyon Avro bonservis bedeliyle transfer edilen orta saha futbolcusu Miha Zajc, ilk yılında beklenen performansı sergileyemeyince geçtiğimiz sezon Genoa’ya kiralandı.   Kariyerine, iyi bir sezon geçirdiği İtalya’da devam edeceği konuşulan 27 yaşındaki futbolcu Miha Zajc, Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında gösterdiği performansla Pereira’nın dikkatini çekmeyi başarmıştı.   Portekizli teknik direktör şans verdiği Miha Zajc teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte ilk 11’in değişmez futbolcusu oldu. Fenerbahçeli takımın vazgeçilmezlerinden olan Sloven orta saha, Crespo'yla birlikte oynadığında ise katkısını daha çok arttırdı.   Bu sezon lig'de 24 maçta 6 gol atıp 1 asist yapan Miha Zajc, Fenerbahçe'deki en iyi dönemini geçiriyor. Kariyer sezonunu yaşaması için iki gole daha ihtiyacı var.
Miha Zajc, Fenerbahçe kulüp ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Bir sezon daha mukavelesi olan Sloven futbolcu Miha Zajc, 3 yıllık yeni sözleşme imzalaması bekleniyor.

Fenerbahçe Miha Zajc için düğmeye bastı. Gelecek sezonun sonunda mukavelesi bitecek olan Sloven futbolcu Miha Zajc,Fenerbahçe ile sözleşme yenilemesi bekleniyor.

 

Fenerbahçe yönetimi yakın zamanda Miha Zajc’ın menajeriyle görüşeceği ve 3 yıllık sözleşme için masaya oturacağı öğrenildi. Miha Zajc’ın Fenerbahçeli takımda mutlu olduğu ve tekrardan imza atmaya sıcak baktığı söyleniyor.

 

2018-2019 sezonunun devre arasında 3 buçuk Milyon Avro bonservis bedeliyle transfer edilen orta saha futbolcusu Miha Zajc, ilk yılında beklenen performansı sergileyemeyince geçtiğimiz sezon Genoa’ya kiralandı.

 

Kariyerine, iyi bir sezon geçirdiği İtalya’da devam edeceği konuşulan 27 yaşındaki futbolcu Miha Zajc, Fenerbahçe'nin hazırlık maçlarında gösterdiği performansla Pereira’nın dikkatini çekmeyi başarmıştı.

 

Portekizli teknik direktör şans verdiği Miha Zajc teknik direktör İsmail Kartal ile birlikte ilk 11’in değişmez futbolcusu oldu. Fenerbahçeli takımın vazgeçilmezlerinden olan Sloven orta saha, Crespo'yla birlikte oynadığında ise katkısını daha çok arttırdı.

 

Bu sezon lig'de 24 maçta 6 gol atıp 1 asist yapan Miha Zajc, Fenerbahçe'deki en iyi dönemini geçiriyor. Kariyer sezonunu yaşaması için iki gole daha ihtiyacı var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.