Fenerbahçe, Alanyaspor’u İrfan Can Kahveci’nin golüyle devirdi

SPOR 24.09.2023 - 22:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2439+ kez okundu.
 

Fenerbahçe, Alanyaspor’u İrfan Can Kahveci’nin golüyle devirdi

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, ilk yarıda İrfan Can Kahveci’nin attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Maçın ikinci yarısında ise Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, hakeme yaptığı itiraz sonucu kırmızı kart gördü. İlk yarıda tek gol İrfan Can Kahveci’den Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 43. dakikada öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Fred, ceza sahasına girer girmez pasını İrfan Can Kahveci’ye çıkardı. Milli futbolcu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi. Ömer Erdoğan kırmızı kart gördü İkinci yarıda Fenerbahçe, farkı artırmak için baskısını sürdürdü. 48. dakikada Fred’in plasesinde kaleci Yusuf gole izin vermedi. 56. dakikada ise Dzeko’nun kafa vuruşu az farkla auta gitti. 57. dakikada Szymanski’nin sert şutu da dışarı çıktı. Alanyaspor ise 59. dakikada büyük bir şok yaşadı. Teknik Direktör Ömer Erdoğan, hakem Atilla Karaoğlan’a itiraz ettiği için kırmızı kart gördü ve tribüne gönderildi. Bu olayın ardından ev sahibi ekip, oyuncu değişiklikleriyle beraberliği yakalamak için çabaladı ancak başarılı olamadı. Fenerbahçe liderliğini korudu Maçın son bölümünde her iki takım da gol bulmak için ataklarını sıklaştırdı ancak skor değişmedi. Fenerbahçe, Alanyaspor’u 1-0 yenerek puanını 16’ya çıkardı ve liderliğini korudu. Alanyaspor ise 7 puanda kalarak 12. sırada yer aldı. Maçın istatistikleri ise şöyle: Takım Topla Oynama () Şut İsabetli Şut Korner Faul Ofsayt Alanyaspor 49 9 2 4 14 2 Fenerbahçe 51 13 5 4 18 2  

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, ilk yarıda İrfan Can Kahveci’nin attığı golle rakibini 1-0 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Maçın ikinci yarısında ise Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, hakeme yaptığı itiraz sonucu kırmızı kart gördü.

İlk yarıda tek gol İrfan Can Kahveci’den

Maça hızlı başlayan Fenerbahçe, 43. dakikada öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Fred, ceza sahasına girer girmez pasını İrfan Can Kahveci’ye çıkardı. Milli futbolcu, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirledi.

Ömer Erdoğan kırmızı kart gördü

İkinci yarıda Fenerbahçe, farkı artırmak için baskısını sürdürdü. 48. dakikada Fred’in plasesinde kaleci Yusuf gole izin vermedi. 56. dakikada ise Dzeko’nun kafa vuruşu az farkla auta gitti. 57. dakikada Szymanski’nin sert şutu da dışarı çıktı.

Alanyaspor ise 59. dakikada büyük bir şok yaşadı. Teknik Direktör Ömer Erdoğan, hakem Atilla Karaoğlan’a itiraz ettiği için kırmızı kart gördü ve tribüne gönderildi. Bu olayın ardından ev sahibi ekip, oyuncu değişiklikleriyle beraberliği yakalamak için çabaladı ancak başarılı olamadı.

Fenerbahçe liderliğini korudu

Maçın son bölümünde her iki takım da gol bulmak için ataklarını sıklaştırdı ancak skor değişmedi. Fenerbahçe, Alanyaspor’u 1-0 yenerek puanını 16’ya çıkardı ve liderliğini korudu. Alanyaspor ise 7 puanda kalarak 12. sırada yer aldı.

Maçın istatistikleri ise şöyle:

Takım Topla Oynama () Şut İsabetli Şut Korner Faul Ofsayt
Alanyaspor 49 9 2 4 14 2
Fenerbahçe 51 13 5 4 18 2
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.