Estée Lauder Cildinizi Yaza Hazırlıyor!

YAŞAM 10.06.2022 - 06:43, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2039+ kez okundu.
 

Estée Lauder Cildinizi Yaza Hazırlıyor!

Estée Lauder son teknolojilerle formüle edilmiş iki ikonik ürünüyle cildin tüm kolajen ve nem ihtiyacını karşılıyor. Güneş ışınlarının yarattığı foto yaşlanma etkisine karşı ikonik Advanced Night Repair Serum ve Yeni Revitalizing Supreme+ Çok Amaçlı Yaşlanma Karşıtı Krem bir araya gelerek “Güçlü Kolajen İkilisi” olarak karşımıza çıkıyor. Bu ikili yaz bakımının vazgeçilmezi olurken, aynı zamanda lifting etkisini arttırarak olgunlaşma karşıtı bir etki yaratıyor.   Bakım rutininin devamında ise Double Wear Sheer SPF20 Fondöteni, hafif yapısıyla yaz makyajlarının ışıltılı ve şeffaf görünümünü sunarken cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumaya devam ediyor.

Estée Lauder son teknolojilerle formüle edilmiş iki ikonik ürünüyle cildin tüm kolajen ve nem ihtiyacını karşılıyor. Güneş ışınlarının yarattığı foto yaşlanma etkisine karşı ikonik Advanced Night Repair Serum ve Yeni Revitalizing Supreme+ Çok Amaçlı Yaşlanma Karşıtı Krem bir araya gelerek “Güçlü Kolajen İkilisi” olarak karşımıza çıkıyor. Bu ikili yaz bakımının vazgeçilmezi olurken, aynı zamanda lifting etkisini arttırarak olgunlaşma karşıtı bir etki yaratıyor.

 

Bakım rutininin devamında ise Double Wear Sheer SPF20 Fondöteni, hafif yapısıyla yaz makyajlarının ışıltılı ve şeffaf görünümünü sunarken cildi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden korumaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.