Eski Eşinin Sevgilisini Öldürdü

ASAYİŞ 06.02.2024 - 17:14, Güncelleme: 06.02.2024 - 17:14 939+ kez okundu.
 

Eski Eşinin Sevgilisini Öldürdü

İstanbul Avcılar'da bir kişi, sevgilisinin eski eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, olay saat 03.00 sıralarında Firuzköy Mahallesi Hasan Önal Caddesi'ndeki bir kafenin önünde yaşandı. N.Ö. (40), sevgilisi A.B. (40) ve eski eşi M.K. (52) ile kafenin önüne geldi. Burada A.B. ile eski eş M.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine M.K. yanında bulunan bıçakla A.B.'yi yaraladı. Bunun üzerine A.B.'de tabancayla M.K.'ya ateş etti. Daha sonra A.B. ile N.Ö., olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan M.K., kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası çalışma başlatan Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.B.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayda, hafif yaralanan N.Ö. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.  N.Ö. emniyetteki ifadesinde, 18 Ocak'ta sevgilisi A.B.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini şikayetiyle emniyete başvurduğu ancak bu kişinin aramalara rağmen bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.     
İstanbul Avcılar'da bir kişi, sevgilisinin eski eşi tarafından silahla vurularak öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, olay saat 03.00 sıralarında Firuzköy Mahallesi Hasan Önal Caddesi'ndeki bir kafenin önünde yaşandı. N.Ö. (40), sevgilisi A.B. (40) ve eski eşi M.K. (52) ile kafenin önüne geldi. Burada A.B. ile eski eş M.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine M.K. yanında bulunan bıçakla A.B.'yi yaraladı. Bunun üzerine A.B.'de tabancayla M.K.'ya ateş etti. Daha sonra A.B. ile N.Ö., olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralanan M.K., kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Olay sonrası çalışma başlatan Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri A.B.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Olayda, hafif yaralanan N.Ö. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. 

N.Ö. emniyetteki ifadesinde, 18 Ocak'ta sevgilisi A.B.'nin kendisini ölümle tehdit ettiğini şikayetiyle emniyete başvurduğu ancak bu kişinin aramalara rağmen bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.