Erzurumlu Bal Üreticisi Arılarına Yazmayı Öğretti

DİĞER 12.09.2023 - 07:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2453+ kez okundu.
 

Erzurumlu Bal Üreticisi Arılarına Yazmayı Öğretti

Eğitimde Farkındalık Oluşturmak İçin Arılarına Ders Verdi Erzurum’un Şenkaya ilçesinde organik bal üreticisi Salim Eser, arılarına yazmayı öğrettiğini söyledi. Eser, okulların açılma haftası nedeniyle eğitimin önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için arılarına Erzurum’un değerlerini bal üzerine yazdırdığını belirtti. Eser, bahar aylarında arılarına “Allah, Erzurum, Dadaş, Canısı, Aşkım, Nusret, Kalp ve Ayyıldız” gibi kelimeleri yazmayı öğrettiğini ifade etti. Arılarının başarılı olduğunu gören Eser, onları mezun ettiğini ve tatile çıkabileceklerini söyledi. Eser, aynı zamanda profesyonel fitness ve vücut geliştirme antrenörü olduğunu da belirterek, arılardan hiç korkmadığını ve koruyucu kıyafet giymediğini de ekledi. Eser’in üzerlerinde yazı olan petekleri görenler ise hayrete düştü. Kanser ve Şeker Hastalarına Özel Bal Üretiyor Salim Eser, ayrıca kanser hastaları ve insülin kullanan şeker hastaları için özel kör kovan balı ürettiğini de söyledi. Eser, bu balın lissiz (mum) ve organik olduğunu vurguladı. Eser, bu yıl bal üretiminde azalma olduğunu da belirterek, bunun nedeninin kuraklık değil, Nisan ve Mayıs aylarının soğuk geçmesi ve bitkilerin üşümesi olduğunu ifade etti. Eser, Allahuekber Dağı eteklerinde bal üretimine devam edeceğini de kaydetti.   <div class="content footer" style="display: flex; flex-direction: row; padding: 0px; user-select: text; word-break: break-word; min-height: var(--cib-type-body2-line-height); font-size: var(--cib-type-body2-font-size); line-height: var(--cib-type-body2-line-height); font-variation-settings: var(--cib-type-body2-font-variation-settings); align-items: flex-start; justify-content: flex-end; border-top: 1px solid var(--cib-color-stroke-neutral-primary); color: rgb(17, 17, 17); font-family: -apple-system, Roboto, SegoeUI, " segoe="" ui",="" "helvetica="" neue",="" helvetica,="" "microsoft="" yahei",="" "meiryo="" meiryo,="" "arial="" unicode="" ms",="" sans-serif;"="">    

Eğitimde Farkındalık Oluşturmak İçin Arılarına Ders Verdi

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde organik bal üreticisi Salim Eser, arılarına yazmayı öğrettiğini söyledi. Eser, okulların açılma haftası nedeniyle eğitimin önemine dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için arılarına Erzurum’un değerlerini bal üzerine yazdırdığını belirtti.

Eser, bahar aylarında arılarına “Allah, Erzurum, Dadaş, Canısı, Aşkım, Nusret, Kalp ve Ayyıldız” gibi kelimeleri yazmayı öğrettiğini ifade etti. Arılarının başarılı olduğunu gören Eser, onları mezun ettiğini ve tatile çıkabileceklerini söyledi.

Eser, aynı zamanda profesyonel fitness ve vücut geliştirme antrenörü olduğunu da belirterek, arılardan hiç korkmadığını ve koruyucu kıyafet giymediğini de ekledi. Eser’in üzerlerinde yazı olan petekleri görenler ise hayrete düştü.

Kanser ve Şeker Hastalarına Özel Bal Üretiyor

Salim Eser, ayrıca kanser hastaları ve insülin kullanan şeker hastaları için özel kör kovan balı ürettiğini de söyledi. Eser, bu balın lissiz (mum) ve organik olduğunu vurguladı.

Eser, bu yıl bal üretiminde azalma olduğunu da belirterek, bunun nedeninin kuraklık değil, Nisan ve Mayıs aylarının soğuk geçmesi ve bitkilerin üşümesi olduğunu ifade etti. Eser, Allahuekber Dağı eteklerinde bal üretimine devam edeceğini de kaydetti.

 

<div class="content footer" style="display: flex; flex-direction: row; padding: 0px; user-select: text; word-break: break-word; min-height: var(--cib-type-body2-line-height); font-size: var(--cib-type-body2-font-size); line-height: var(--cib-type-body2-line-height); font-variation-settings: var(--cib-type-body2-font-variation-settings); align-items: flex-start; justify-content: flex-end; border-top: 1px solid var(--cib-color-stroke-neutral-primary); color: rgb(17, 17, 17); font-family: -apple-system, Roboto, SegoeUI, " segoe="" ui",="" "helvetica="" neue",="" helvetica,="" "microsoft="" yahei",="" "meiryo="" meiryo,="" "arial="" unicode="" ms",="" sans-serif;"="">

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.