Epica biletleri Biletix’te.

SANAT 26.01.2021 - 14:42, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2283+ kez okundu.
 

Epica biletleri Biletix’te.

100 Metal Sunar: Epica Konsere Gitmeyi Özleyen İstanbullulardan  Epica’ya Büyük İlgi!   Hollandalı senfonik metal grubu Epica’nın 3 Haziran Perşembe akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek konseri için biletler hızla tükeniyor. URU ve Epifoni ortak organizasyonuyla gerçekleşecek 100 Metal Sunar: Epica konserinin 2. avantajlı dönem sınırlı sayıdaki sahne önü biletleri Biletix’te satışa çıktı!   Bundan 6 yıl önce KüçükÇiftlik Park’ta hafızalardan silinmeyen bir konsere imza atan Epica, 3 Haziran Perşembe akşamı bu kez de KüçükÇiftlik Bahçe’de hayranlarıyla buluşacak. Grubun yeni albümü Omega’nın lansmanı kapsamında 100 Metal katkılarıyla gerçekleştirilecek konser metal tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Konsere gitmeyi özleyen İstanbullular aylar öncesinden sahne önü biletlerinin tükenmesine sebep oldu. Konserin sahne önü 2. avantajlı dönem sınırlı sayıdaki biletleri satışa çıktı.     2003 yılında gitarist ve vokalist Mark Jansen'ın After Forever adlı gruptan ayrılmasının ardından kurulan Epica, ilk albümü The Phantom Agony ile güçlü bir çıkış yakalayarak kısa sürede ününü Hollanda dışında da duyurdu. Epica, 2009 yılındaki Desing Your Universe albümü ile tüm dünya çapında zirveyi yakaladı. Bugün Simone Simons'un eşsiz vokalleriyle büyük beğeni toplamaya devam eden Epica, metal ve orkestrayı, koroyu ve oryantal enstrümanları bir araya getiren şarkıları ve iddialı sahne performanslarıyla dikkat çekiyor.   URU ve Epifoni ortak organizasyonuyla 3 Haziran Perşembe akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek 100 Metal Sunar: Epica biletleri Biletix’te.

100 Metal Sunar: Epica

Konsere Gitmeyi Özleyen İstanbullulardan 

Epica’ya Büyük İlgi!

 

Hollandalı senfonik metal grubu Epica’nın 3 Haziran Perşembe akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek konseri için biletler hızla tükeniyor. URU ve Epifoni ortak organizasyonuyla gerçekleşecek 100 Metal Sunar: Epica konserinin 2. avantajlı dönem sınırlı sayıdaki sahne önü biletleri Biletix’te satışa çıktı!

 

Bundan 6 yıl önce KüçükÇiftlik Park’ta hafızalardan silinmeyen bir konsere imza atan Epica, 3 Haziran Perşembe akşamı bu kez de KüçükÇiftlik Bahçe’de hayranlarıyla buluşacak. Grubun yeni albümü Omega’nın lansmanı kapsamında 100 Metal katkılarıyla gerçekleştirilecek konser metal tutkunlarının yoğun ilgisiyle karşılandı. Konsere gitmeyi özleyen İstanbullular aylar öncesinden sahne önü biletlerinin tükenmesine sebep oldu. Konserin sahne önü 2. avantajlı dönem sınırlı sayıdaki biletleri satışa çıktı.  

 

2003 yılında gitarist ve vokalist Mark Jansen'ın After Forever adlı gruptan ayrılmasının ardından kurulan Epica, ilk albümü The Phantom Agony ile güçlü bir çıkış yakalayarak kısa sürede ününü Hollanda dışında da duyurdu. Epica, 2009 yılındaki Desing Your Universe albümü ile tüm dünya çapında zirveyi yakaladı. Bugün Simone Simons'un eşsiz vokalleriyle büyük beğeni toplamaya devam eden Epica, metal ve orkestrayı, koroyu ve oryantal enstrümanları bir araya getiren şarkıları ve iddialı sahne performanslarıyla dikkat çekiyor.  

URU ve Epifoni ortak organizasyonuyla 3 Haziran Perşembe akşamı KüçükÇiftlik Bahçe’de gerçekleşecek 100 Metal Sunar: Epica biletleri Biletix’te.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.