Eman GÜNDÜZ Düşman Arapça değil İngilizcedir.

SİYASET 25.04.2024 - 18:51, Güncelleme: 25.04.2024 - 18:51 361 kez okundu.
 

Eman GÜNDÜZ Düşman Arapça değil İngilizcedir.

Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman GÜNDÜZ: "CHP'nin Arapça tabela karşıtlığı korkak ve ikiyüzlü bir ırkçılıktır.

Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman GÜNDÜZ: "CHP'nin Arapça tabela karşıtlığı korkak ve ikiyüzlü bir ırkçılıktır. İngilizce Rusça tabelalar dururken sadece Arapça tabela karşıtlığı riyakarlık ve şovdur. Düşman Arap değil İngilizdir. Düşman Arapça değil İngilizcedir." Genç Siyasi Lider Eman GÜNDÜZ CHP'li Belediyelerin Arapça tabela karşıtlığı ile ilgili konuştu ve şunları kayda geçirdi: "Türkiye'nin tamamı İngilizce tabela doluyken İngilizce Rusça tabelalar Antalya'da yaygınken onlara ses etmeyip sadece Arapça tabela karşıtlığı yapmak korkak ve ikiyüzlü bir ırkçılıktır. İngiliz'e Rus'a ses edemeyen ona güç yetiremeyenler masum mağdur Iraklı Suriyeli Müslüman Arap'ın tabelasına güç yetirebiliyor. CHP Türkçe dışındaki tüm dilleri kaldırıyoruz dese bunu bir nebze anlayışla karşılarız ama sömürgeci İngilizin diline işgalci Rusun diline ses etmeyip sadece komşularımız ve din kardeşlerimiz olan Arapların diline düşmanlık yapmak ikiyüzlü bir ırkçılıktır ve oy avcılığı için şovdur. Düşman Arap değil İngilizdir. Düşman Arapça değil İngilizcedir."
Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman GÜNDÜZ: "CHP'nin Arapça tabela karşıtlığı korkak ve ikiyüzlü bir ırkçılıktır.

Yeni Dünya Siyaseti Lideri Eman GÜNDÜZ: "CHP'nin Arapça tabela karşıtlığı korkak ve ikiyüzlü bir ırkçılıktır. İngilizce Rusça tabelalar dururken sadece Arapça tabela karşıtlığı riyakarlık ve şovdur. Düşman Arap değil İngilizdir. Düşman Arapça değil İngilizcedir."

Genç Siyasi Lider Eman GÜNDÜZ CHP'li Belediyelerin Arapça tabela karşıtlığı ile ilgili konuştu ve şunları kayda geçirdi: "Türkiye'nin tamamı İngilizce tabela doluyken İngilizce Rusça tabelalar Antalya'da yaygınken onlara ses etmeyip sadece Arapça tabela karşıtlığı yapmak korkak ve ikiyüzlü bir ırkçılıktır. İngiliz'e Rus'a ses edemeyen ona güç yetiremeyenler masum mağdur Iraklı Suriyeli Müslüman Arap'ın tabelasına güç yetirebiliyor. CHP Türkçe dışındaki tüm dilleri kaldırıyoruz dese bunu bir nebze anlayışla karşılarız ama sömürgeci İngilizin diline işgalci Rusun diline ses etmeyip sadece komşularımız ve din kardeşlerimiz olan Arapların diline düşmanlık yapmak ikiyüzlü bir ırkçılıktır ve oy avcılığı için şovdur. Düşman Arap değil İngilizdir. Düşman Arapça değil İngilizcedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.