ELKA Fuarcılığın Hızını Dünyayı Saran Pandemi Kesemedi

EKONOMİ 15.12.2021 - 16:18, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2238+ kez okundu.
 

ELKA Fuarcılığın Hızını Dünyayı Saran Pandemi Kesemedi

Türkiye bal üretiminde üçüncü sırada olan Adana'nın ilk ve en kapsamlı organizasyonu olmaya aday olan Bal ve Arıcılık Ürünleri, Ekipmanları, Hizmetleri ve Pazarlaması Fuarı APİ TÜRKİYE, 15 Aralık 2021 tarihinde Sarıçam Kültür Merkezi'nde açıldı.

Türkiye bal üretiminde üçüncü sırada olan Adana'nın ilk ve en kapsamlı organizasyonu olmaya aday olan Bal ve Arıcılık Ürünleri, Ekipmanları, Hizmetleri ve Pazarlaması Fuarı APİ TÜRKİYE, 15 Aralık 2021 tarihinde Sarıçam Kültür Merkezi'nde açıldı. Dünyayı saran Covıd-19 salgınında üreticilere kapı açan Elka Fuarcılık, üretimde Dünyada bal üretiminde ikinci sırada olan Türkiye’de en iyi şekilde temsil edecek olan bu organizasyonu ile üye sayısı toplamda beş binin üzerinde olan Adana İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve Kozan Bal Tarım Satış Kooperatifi iş birliği ve Sarıçam Kaymakamlığı, Sarıçam Belediyesi, Sarıçam Ziraat Odası, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşun destekleri ile düzenliyor. GENİŞ KATILIMLI AÇILIŞ Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ATO Başkan Vekili Yücel Bayram, ATO Meclis Başkanı İsmail Acı, Elka Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yamaç ve davetlilerin katılımıyla açılan fuarda Arıcılık Ekipmanları, Arı besin ve ilaçları, giysiler, kovanlar ve tüm arıcılık ihtiyaçlarının yanı sıra bal ve üretim teknolojilerini de kapsayarak, yurdun farklı şehirlerinden katılımcılar yer alıyor. Türkiye'de konusunda tek resmi kurum olan Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsünün de katılım sağladığı Fuara, Adana ve çevre illerin Arı Yetiştiricileri Birlikleri de stant açıyor. DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK Fuar, 4 gün süresince bir takım etkinliklere de ev sahipliği yapacak.  Fuar kapsamında, Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından hazırlanan ve Birlik Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen APİ Türkiye Bal Yarışması'nda dereceye giren Üreticilere, 16 Aralık Perşembe günü saat 14.00'de bir tören ile açıklanarak, hediyeleri takdim edilecek.  ELKAFUAR İNSTAGRAM HESABINDAN ERİŞİM Ayrıca kayıtları elkafuar instagram adresinde halen devam eden hediye çekilişleri de 17 Aralık akşamı 20.00'a kadar şansını denemek, tulum, arı yemi, körük hediyelerinden birini kazanmak isteyen üreticilere hizmet verecek. FUAR 15-18 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA AÇIK OLACAK APİ TÜRKİYE Fuarı, ilgili tüm kişi ve kurumlara açık olup, 15-18 Aralık tarihleri arasında, 09.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. İrtibat 0 322 459 06 06
Türkiye bal üretiminde üçüncü sırada olan Adana'nın ilk ve en kapsamlı organizasyonu olmaya aday olan Bal ve Arıcılık Ürünleri, Ekipmanları, Hizmetleri ve Pazarlaması Fuarı APİ TÜRKİYE, 15 Aralık 2021 tarihinde Sarıçam Kültür Merkezi'nde açıldı.

Türkiye bal üretiminde üçüncü sırada olan Adana'nın ilk ve en kapsamlı organizasyonu olmaya aday olan Bal ve Arıcılık Ürünleri, Ekipmanları, Hizmetleri ve Pazarlaması Fuarı APİ TÜRKİYE, 15 Aralık 2021 tarihinde Sarıçam Kültür Merkezi'nde açıldı.


Dünyayı saran Covıd-19 salgınında üreticilere kapı açan Elka Fuarcılık, üretimde Dünyada bal üretiminde ikinci sırada olan Türkiye’de en iyi şekilde temsil edecek olan bu organizasyonu ile üye sayısı toplamda beş binin üzerinde olan Adana İli Arı Yetiştiricileri Birliği ve Kozan Bal Tarım Satış Kooperatifi iş birliği ve Sarıçam Kaymakamlığı, Sarıçam Belediyesi, Sarıçam Ziraat Odası, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü başta olmak üzere bir çok kurum ve kuruluşun destekleri ile düzenliyor.


GENİŞ KATILIMLI AÇILIŞ
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ATO Başkan Vekili Yücel Bayram, ATO Meclis Başkanı İsmail Acı, Elka Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yamaç ve davetlilerin katılımıyla açılan fuarda Arıcılık Ekipmanları, Arı besin ve ilaçları, giysiler, kovanlar ve tüm arıcılık ihtiyaçlarının yanı sıra bal ve üretim teknolojilerini de kapsayarak, yurdun farklı şehirlerinden katılımcılar yer alıyor. Türkiye'de konusunda tek resmi kurum olan Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsünün de katılım sağladığı Fuara, Adana ve çevre illerin Arı Yetiştiricileri Birlikleri de stant açıyor.


DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK
Fuar, 4 gün süresince bir takım etkinliklere de ev sahipliği yapacak.  Fuar kapsamında, Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından hazırlanan ve Birlik Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen APİ Türkiye Bal Yarışması'nda dereceye giren Üreticilere, 16 Aralık Perşembe günü saat 14.00'de bir tören ile açıklanarak, hediyeleri takdim edilecek. 


ELKAFUAR İNSTAGRAM HESABINDAN ERİŞİM
Ayrıca kayıtları elkafuar instagram adresinde halen devam eden hediye çekilişleri de 17 Aralık akşamı 20.00'a kadar şansını denemek, tulum, arı yemi, körük hediyelerinden birini kazanmak isteyen üreticilere hizmet verecek.


FUAR 15-18 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA AÇIK OLACAK
APİ TÜRKİYE Fuarı, ilgili tüm kişi ve kurumlara açık olup, 15-18 Aralık tarihleri arasında, 09.00-18.00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. İrtibat 0 322 459 06 06

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.