DÜNYA RUJ GÜNÜ'NÜ M·A·C İLE DUDAKLARINIZDA KUTLAYIN

YAŞAM 14.07.2021 - 22:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2464+ kez okundu.
 

DÜNYA RUJ GÜNÜ'NÜ M·A·C İLE DUDAKLARINIZDA KUTLAYIN

Dünya Ruj Günü'nü en sevdiğiniz ruj renkleriyle dudaklarınızı canlandırarak bireysel bir kutlamaya dönüştürün!   M·A·C, doğaldan iddialıya her tonda, her anı tamamlayacak dudak renkleri yaratmaktan gurur duyuyor. “Dünya Ruj Günü, makyajın gerçekten ne kadar güçlü bir dönüştürücü olduğunun kanıtıdır.” diyor New York merkezli Sr. Artist Keri Blair. “M·A·C'de ruj; hem mirasımızın, hem yenilikçi yüzümüzün en önemli unsurudur. Kadınlar, tıpkı ilk öpücüklerini hatırladıkları gibi, ilk M·A·C rujlarını da hatırlarlar.”   Her saniye dünya çapında satılan bir M·A·C ruj sayesinde -adeta bir öpücük ya da swipe-up kadar hızlı- M·A·C renklerinin herkesin dudaklarını süslemesine şaşmamalı. M·A·C artistleri tarafından geliştirilen renk tonları ve formüller, trendlerin ötesine geçerek kişiye özel bir bakım ve deneyim sunuyor. 150'den fazla ikonik M·A·C tonu arasından her okazyon ve ruh hali için favori tonunuzu bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.   M·A·C, bu yıl Dünya Ruj Günü'nü, ruj tutkunları ve ruj sevgisini henüz keşfetmemiş olanlarla birlikte, renklerin sunduğu yaratıcılık ve özgürlükle kutluyor. Kesinlikle sahip olunması gereken ikonik M·A·C rujları, zamansız ve vazgeçilmezdir. Dünya çapında dakikada üç adet satılan Ruby Woo Retro Mat Ruj, güçlü ve benzersiz kırmızı dudaklar yaratır. “Hiç bu kadar derin ve bir o kadar da parlak bir kırmızı görmemiştim. Matların en matı, ama bir o kadar da parlak.” diyor İngiltere merkezli Kıdemli Artist Dominic Skinner. “Ruby Woo, ruj aşkımın başladığı ve yıllar sonra bile hala takıntılı olduğum ton olmaya devam ediyor.” M·A·C, bir anı tanımlayan, trendlere öncülük eden ve kullanan insanlara iyi hissettiren rujlar yaratma konusunda uzun bir mirasa sahip. “Herhangi bir rengi seçin ve size verdiği güvenin tadını çıkarın.” diyor Skinner.    Chili, Marrakesh, Mull It Over, Stay Curious ve Sheer Outrage tonları en favori M·A·C rujları arasında yer alıyor. Meksika merkezli Sr. Artist Direktörü Georgina Padilla “Twig, Mehr ve Velvet Teddy herkesin makyaj çantasına kesinlikle uyum sağlar.” şeklinde belirtiyor.    Maske zorunluluğunu geride bırakmaya başladığımız bu günlerde, Dünya Ruj Günü ruj sürmeyi hatırlamak ve yeni tonlar keşfetmek için şahane bir fırsat sunuyor! İki tonlu seçeneklerden parlak ve mat bitişlilere kadar, özgürce yeni tonları denemek ve onlarla oynamak hiç bu kadar iyi hissettirmemişti!   Skinner, “Dünya Ruj Günü, rujun yıllardır bireyselliğimizi güçlendirmeye ve tanımlamaya yardımcı olan ikonik bir tarihsel kültür mirasına sahip olduğunu hatırlamak için özel bir "an" yaratıyor.” diyor.  Birini sürün ve kendiniz görün!

Dünya Ruj Günü'nü en sevdiğiniz ruj renkleriyle dudaklarınızı canlandırarak bireysel bir kutlamaya dönüştürün!

 

M·A·C, doğaldan iddialıya her tonda, her anı tamamlayacak dudak renkleri yaratmaktan gurur duyuyor. “Dünya Ruj Günü, makyajın gerçekten ne kadar güçlü bir dönüştürücü olduğunun kanıtıdır.” diyor New York merkezli Sr. Artist Keri Blair. “M·A·C'de ruj; hem mirasımızın, hem yenilikçi yüzümüzün en önemli unsurudur. Kadınlar, tıpkı ilk öpücüklerini hatırladıkları gibi, ilk M·A·C rujlarını da hatırlarlar.”

 

Her saniye dünya çapında satılan bir M·A·C ruj sayesinde -adeta bir öpücük ya da swipe-up kadar hızlı- M·A·C renklerinin herkesin dudaklarını süslemesine şaşmamalı. M·A·C artistleri tarafından geliştirilen renk tonları ve formüller, trendlerin ötesine geçerek kişiye özel bir bakım ve deneyim sunuyor. 150'den fazla ikonik M·A·C tonu arasından her okazyon ve ruh hali için favori tonunuzu bulabileceğinizden emin olabilirsiniz.

 

M·A·C, bu yıl Dünya Ruj Günü'nü, ruj tutkunları ve ruj sevgisini henüz keşfetmemiş olanlarla birlikte, renklerin sunduğu yaratıcılık ve özgürlükle kutluyor. Kesinlikle sahip olunması gereken ikonik M·A·C rujları, zamansız ve vazgeçilmezdir. Dünya çapında dakikada üç adet satılan Ruby Woo Retro Mat Ruj, güçlü ve benzersiz kırmızı dudaklar yaratır. “Hiç bu kadar derin ve bir o kadar da parlak bir kırmızı görmemiştim. Matların en matı, ama bir o kadar da parlak.” diyor İngiltere merkezli Kıdemli Artist Dominic Skinner. “Ruby Woo, ruj aşkımın başladığı ve yıllar sonra bile hala takıntılı olduğum ton olmaya devam ediyor.” M·A·C, bir anı tanımlayan, trendlere öncülük eden ve kullanan insanlara iyi hissettiren rujlar yaratma konusunda uzun bir mirasa sahip. “Herhangi bir rengi seçin ve size verdiği güvenin tadını çıkarın.” diyor Skinner. 

 

Chili, Marrakesh, Mull It Over, Stay Curious ve Sheer Outrage tonları en favori M·A·C rujları arasında yer alıyor. Meksika merkezli Sr. Artist Direktörü Georgina Padilla “Twig, Mehr ve Velvet Teddy herkesin makyaj çantasına kesinlikle uyum sağlar.” şeklinde belirtiyor. 

 

Maske zorunluluğunu geride bırakmaya başladığımız bu günlerde, Dünya Ruj Günü ruj sürmeyi hatırlamak ve yeni tonlar keşfetmek için şahane bir fırsat sunuyor! İki tonlu seçeneklerden parlak ve mat bitişlilere kadar, özgürce yeni tonları denemek ve onlarla oynamak hiç bu kadar iyi hissettirmemişti!
 

Skinner, “Dünya Ruj Günü, rujun yıllardır bireyselliğimizi güçlendirmeye ve tanımlamaya yardımcı olan ikonik bir tarihsel kültür mirasına sahip olduğunu hatırlamak için özel bir "an" yaratıyor.” diyor. 


Birini sürün ve kendiniz görün!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.