Dr. AYYÜCE TÜRKEŞ 3 İLÇENİN KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDI

DÜNYA 10.02.2024 - 22:13, Güncelleme: 10.02.2024 - 22:31 1439+ kez okundu.
 

Dr. AYYÜCE TÜRKEŞ 3 İLÇENİN KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDI

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI Dr. AYYÜCE TÜRKEŞ 3 İLÇENİN KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDI

  Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce TÜRKEŞ, Bir gün içinde 3 İlçe koordinasyon merkezi açılışına katıldı. Güne Tufanbeyli İlçe Koordinasyon merkezi açılışı ile başlayan Türkeş, İlçe Başkan Adayı Recep Bali ile birlikte halkla buluştu, sorunlarını dinledi. “Liyakatle yönetilmek sizin de hakkınız. Dünya’nın en büyük şehirlerini, metropollerini gördüm, oralarda yaşadım. Büyükşehir nedir, nasıl yönetilir izledim, öğrendim, deneyimledim. Tufanbeyli de  insanca, çağdaş, müreffeh yaşama koşullarını hak ediyor Adana daha fazlasını hak ediyor” dedi. Pazar yerinde Tufanbeylilerin talep ve beklentilerini dinledi.  Saat 13.00’de Saimbeyli İlçesi’ndeki törende yaptığı konuşmada, Milletin  kutuplaşmadan bıktığını, kavgaların arasında kalmaktan bıktığını, tüm ülkenin yorulduğunu ve  usandığını kaydeden Türkeş,  Saimbeylileri birlikte ortak bir ülkü etrafında yeniden huzura kavuşturmanın vaktinin geldiğini vurguladı. İYİ Parti Adayı Yaşar Soylu ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.  Saat 15.00’de Feke’ye geçen Dr. Ayyüce Türkeş, Feke’de de yoğun ilgiyle karşılandı. “Tüm ilçelerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimiz, bizimle adalet için, refahın hakça paylaşımı için, kardeşlik için, huzur için, gelecek için  bu yolu  yürümeye var mısınız? Size hain diyene de, cahil diyene de mecbur değilsiniz, Değerli Yaşar Soylu kardeşimizin şanı Saimbeyli’de yürüyecek” dedi.
ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI Dr. AYYÜCE TÜRKEŞ 3 İLÇENİN KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDI

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce TÜRKEŞ, Bir gün içinde 3 İlçe koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

Güne Tufanbeyli İlçe Koordinasyon merkezi açılışı ile başlayan Türkeş, İlçe Başkan Adayı Recep Bali ile birlikte halkla buluştu, sorunlarını dinledi. “Liyakatle yönetilmek sizin de hakkınız. Dünya’nın en büyük şehirlerini, metropollerini gördüm, oralarda yaşadım. Büyükşehir nedir, nasıl yönetilir izledim, öğrendim, deneyimledim. Tufanbeyli de  insanca, çağdaş, müreffeh yaşama koşullarını hak ediyor Adana daha fazlasını hak ediyor” dedi. Pazar yerinde Tufanbeylilerin talep ve beklentilerini dinledi. 

Saat 13.00’de Saimbeyli İlçesi’ndeki törende yaptığı konuşmada, Milletin  kutuplaşmadan bıktığını, kavgaların arasında kalmaktan bıktığını, tüm ülkenin yorulduğunu ve  usandığını kaydeden Türkeş,  Saimbeylileri birlikte ortak bir ülkü etrafında yeniden huzura kavuşturmanın vaktinin geldiğini vurguladı. İYİ Parti Adayı Yaşar Soylu ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu. 


Saat 15.00’de Feke’ye geçen Dr. Ayyüce Türkeş, Feke’de de yoğun ilgiyle karşılandı. “Tüm ilçelerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Her bir vatandaşımızın derdi bizim derdimiz, bizimle adalet için, refahın hakça paylaşımı için, kardeşlik için, huzur için, gelecek için  bu yolu  yürümeye var mısınız? Size hain diyene de, cahil diyene de mecbur değilsiniz, Değerli Yaşar Soylu kardeşimizin şanı Saimbeyli’de yürüyecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.