Donald Trump Hakkında Çok Konuşulacak Yeni Bir İddia

13.09.2022 - 12:36, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1820+ kez okundu.
 

Donald Trump Hakkında Çok Konuşulacak Yeni Bir İddia

Eski Amerikan Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'dan ayrılması 2 seneye yaklaştı bıraktığı sansasyon hala konuşulmaya devam ediyor.

Eski Başkan Donald Trump hakkında yayınlanması beklenen yeni bir kitapta, seçimleri kaybettikten sonra Beyaz Saray'dan ayrılmayı reddettiği ele alındı. Beyaz Saray’dan çıkmayacağı, koltuğu Joe Biden'a vermeyeceği iddia edildi. Amerika Birleşik Devletleri’nde 2020 yılındaki seçimini kaybeden Donald Trump hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddia, New York Times muhabiri Maggie Haberman'ın yeni kitabından. Haberman kitabına "Güven Adamı: Donald Trump'ın yaratılması ve Amerika’nın kırılması" adını verdi. Kitapta, Donald Trump’ın seçimi kaybettikten sonra, yardımcılarına Beyaz Saray'dan ayrılmayı reddedeceğini söylediğini yazıldı.   Eski Amerikan Başkanı Donald Trump, ekibi Beyaz Saray'dan çıkmayı reddetmesini talep ettiği söylendi.   Kitapta, Donald Trump ilk başta "Elimizden geleni yaptık" görüşünde olduğu zaman geçtikçe düşüncelerinin değiştiğine vurgu yapıldı.   Haberman'ın kitabında yer verdiği kulis bilgisine göre,Donald Trump Cumhuriyetçi Milli Komitesi Başkanı Ronna Mcdaniel'a "Benden çalınan bir şey varken Beyaz Saray'dan niye gideyim" dediği söylendi.   Bunun yanı sıra kitapta, Donald Trump danışmanlığını yapan ve damadı olan Jared Kushner'ın da seçim konusunda karşılık vermekte zorlandığı yazıldı. Haberman'ın kitabı 4 Ekim tarihinde yayınlanacak.
Eski Amerikan Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'dan ayrılması 2 seneye yaklaştı bıraktığı sansasyon hala konuşulmaya devam ediyor.

Eski Başkan Donald Trump hakkında yayınlanması beklenen yeni bir kitapta, seçimleri kaybettikten sonra Beyaz Saray'dan ayrılmayı reddettiği ele alındı.

Beyaz Saray’dan çıkmayacağı, koltuğu Joe Biden'a vermeyeceği iddia edildi. Amerika Birleşik Devletleri’nde 2020 yılındaki seçimini kaybeden Donald Trump hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.

İddia, New York Times muhabiri Maggie Haberman'ın yeni kitabından. Haberman kitabına "Güven Adamı: Donald Trump'ın yaratılması ve Amerika’nın kırılması" adını verdi.

Kitapta, Donald Trump’ın seçimi kaybettikten sonra, yardımcılarına Beyaz Saray'dan ayrılmayı reddedeceğini söylediğini yazıldı.

 

Eski Amerikan Başkanı Donald Trump, ekibi Beyaz Saray'dan çıkmayı reddetmesini talep ettiği söylendi.

 

Kitapta, Donald Trump ilk başta "Elimizden geleni yaptık" görüşünde olduğu zaman geçtikçe düşüncelerinin değiştiğine vurgu yapıldı.

 

Haberman'ın kitabında yer verdiği kulis bilgisine göre,Donald Trump Cumhuriyetçi Milli Komitesi Başkanı Ronna Mcdaniel'a "Benden çalınan bir şey varken Beyaz Saray'dan niye gideyim" dediği söylendi.

 

Bunun yanı sıra kitapta, Donald Trump danışmanlığını yapan ve damadı olan Jared Kushner'ın da seçim konusunda karşılık vermekte zorlandığı yazıldı. Haberman'ın kitabı 4 Ekim tarihinde yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.