Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, 595 katılımcı yer alıyor.

TURİZM 07.02.2024 - 08:32, Güncelleme: 07.02.2024 - 08:32 1147+ kez okundu.
 

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, 595 katılımcı yer alıyor.

Emre Narin: “Pazar çeşitliliğini arttırıp, operasyon sürelerini uzatarak 2024’te yüksek hedefleri yakalamayı planlıyoruz”

  Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT 20024 başladı. 595 katılımcının yer aldığı EMITT 2024’ün, 100’e yakın ülkeden 150’den fazla tur operatörü ve 30 bine yakın ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Bu önemli küresel buluşmada, Türkiye turizminin köklü ve öncü kuruluşlarından Martı Hotels & Marinas da yerini aldı.  Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin “Küresel pandemi etkisinin azalmasıyla umutla başlanılan 2023 yılında, sektör dışı etkenlerden kaynaklanan dalgalanmalar yaşanmasına rağmen, 3 otelimizi kapsayan önemli bir renovasyonu tamamlayarak girdiğimiz sezonda, hedeflerimize ulaştık. 2024’te pazar çeşitliliğini arttırıp, tesislerimizin operasyon süresini genişleterek yeni ve daha yüksek hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz” dedi.
Emre Narin: “Pazar çeşitliliğini arttırıp, operasyon sürelerini uzatarak 2024’te yüksek hedefleri yakalamayı planlıyoruz”

 

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı – EMITT 20024 başladı. 595 katılımcının yer aldığı EMITT 2024’ün, 100’e yakın ülkeden 150’den fazla tur operatörü ve 30 bine yakın ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor. Bu önemli küresel buluşmada, Türkiye turizminin köklü ve öncü kuruluşlarından Martı Hotels & Marinas da yerini aldı. 

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Narin “Küresel pandemi etkisinin azalmasıyla umutla başlanılan 2023 yılında, sektör dışı etkenlerden kaynaklanan dalgalanmalar yaşanmasına rağmen, 3 otelimizi kapsayan önemli bir renovasyonu tamamlayarak girdiğimiz sezonda, hedeflerimize ulaştık. 2024’te pazar çeşitliliğini arttırıp, tesislerimizin operasyon süresini genişleterek yeni ve daha yüksek hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.