DHL Express Türkiye,İşyeri Deneyimiyle Ödüllendirildi

TURİZM 05.10.2023 - 20:30, Güncelleme: 08.10.2023 - 07:51 1560+ kez okundu.
 

DHL Express Türkiye,İşyeri Deneyimiyle Ödüllendirildi

DHL Express Türkiye, Great Place to Work Türkiye’nin "2023 Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi"nde 1000+ çalışan kategorisinde üçüncülüğü elde etti.

  DHL Express Türkiye, Great Place to Work Türkiye’nin "2023 Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi"nde 1000+ çalışan kategorisinde üçüncülüğü elde etti. Bu liste, kadın çalışanların eşit ücret, kariyer fırsatı, ayrımcılıkla mücadele ve eğitim imkanı gibi konularda işyeri deneyimlerini değerlendirdikleri ve kadınlar için adil bir çalışma ortamı sağlayan en iyi işverenleri belirledikleri bir anket sonucunda oluşturuluyor. DHL Express Türkiye, sektörünün lideri olmanın yanında, insan odaklı kurum kültürü ve eşitlik ile kapsayıcılık ilkeleriyle de örnek bir şirket olmayı başarıyor. DHL Express Türkiye, bu yıl Great Place to Work Enstitüsü’nün "Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023 Listesi"ne ve "En İyi İşverenler Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2023 Listesi"ne girmeyi başardı. Ayrıca DHL Express olarak Avrupa’nın En İyi İş Yeri unvanını üçüncü kez kazandı. Şimdi de "2023 Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi"nde ilk üçe girmenin gururunu yaşıyor. DHL Express Türkiye CEO’su Volkan Demiroğlu, aldıkları ödülle ilgili şöyle konuştu: “DHL Express Türkiye olarak, çalışanlarımız için ideal bir iş yeri olma deneyimini sürdürmek için çalışıyoruz. Kurum kültürümüzün temelinde insan odaklılık ve “As One” ekip birlikteliği yaklaşımı var. Bu sayede hem sektörümüzde hem de işveren markası olarak fark yaratıyoruz. Great Place to Work Enstitüsü’nün prestijli listelerinde yer almak bizim için çok önemli. Bu listelerde yer almak için çalışanlarımızın oylarına dayalı bir değerlendirme yapılıyor. Bu da bize çalışanlarımızın bize olan güvenini ve memnuniyetini gösteriyor. Kadın çalışanlarımızın da bize olan desteğiyle bu ödülü almış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kadın çalışanlarımızın iş hayatında eşit fırsatlarla yer alması ve kariyerlerini geliştirmeleri için her zaman destek olacağız.” 1/30  
DHL Express Türkiye, Great Place to Work Türkiye’nin "2023 Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi"nde 1000+ çalışan kategorisinde üçüncülüğü elde etti.

 

DHL Express Türkiye, Great Place to Work Türkiye’nin "2023 Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi"nde 1000+ çalışan kategorisinde üçüncülüğü elde etti. Bu liste, kadın çalışanların eşit ücret, kariyer fırsatı, ayrımcılıkla mücadele ve eğitim imkanı gibi konularda işyeri deneyimlerini değerlendirdikleri ve kadınlar için adil bir çalışma ortamı sağlayan en iyi işverenleri belirledikleri bir anket sonucunda oluşturuluyor.

DHL Express Türkiye, sektörünün lideri olmanın yanında, insan odaklı kurum kültürü ve eşitlik ile kapsayıcılık ilkeleriyle de örnek bir şirket olmayı başarıyor. DHL Express Türkiye, bu yıl Great Place to Work Enstitüsü’nün "Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2023 Listesi"ne ve "En İyi İşverenler Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük 2023 Listesi"ne girmeyi başardı. Ayrıca DHL Express olarak Avrupa’nın En İyi İş Yeri unvanını üçüncü kez kazandı. Şimdi de "2023 Kadınlar İçin En İyi İşyeri Deneyimi Sunan Şirketler Listesi"nde ilk üçe girmenin gururunu yaşıyor.

DHL Express Türkiye CEO’su Volkan Demiroğlu, aldıkları ödülle ilgili şöyle konuştu: “ DHL Express Türkiye olarak, çalışanlarımız için ideal bir iş yeri olma deneyimini sürdürmek için çalışıyoruz. Kurum kültürümüzün temelinde insan odaklılık ve “As One” ekip birlikteliği yaklaşımı var. Bu sayede hem sektörümüzde hem de işveren markası olarak fark yaratıyoruz. Great Place to Work Enstitüsü’nün prestijli listelerinde yer almak bizim için çok önemli. Bu listelerde yer almak için çalışanlarımızın oylarına dayalı bir değerlendirme yapılıyor. Bu da bize çalışanlarımızın bize olan güvenini ve memnuniyetini gösteriyor. Kadın çalışanlarımızın da bize olan desteğiyle bu ödülü almış olmaktan dolayı çok mutluyuz. Kadın çalışanlarımızın iş hayatında eşit fırsatlarla yer alması ve kariyerlerini geliştirmeleri için her zaman destek olacağız.”

1/30
 

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.