DEVA Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamza Milli hastalığını yendi…

SİYASET 17.11.2021 - 08:45, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1309+ kez okundu.
 

DEVA Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamza Milli hastalığını yendi…

DEVA Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamza Milli yakalanmış olduğu Covid-19 hastalığını yendi…

DEVA Partisinin misyonunu hayata geçirmek için her mahalle, her köyü, her taziye ve halkımızın ziyaretlerini  aksatmadan yerine getiren İlçe başkanı Hamza Milli  10 gün önce semptomlar sebebiyle covid-19 şüphesiyle evinden dışarıya çıkmadı. İşlerini evinden yürüten Milli, Pazar günü  yaptırdığı PCR testi negatif çıktı. Görevinin başına yeniden dönen Hamza Milli sanki yarın seçim olacakmış gibi saha ve teşkilatlanma çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. İlçe binasında bulunmadığı dönemde aktif çalışmalara DEVA Partisi  Yüreğir Teşkilat Başkanı , Halkla İlişkiler Başkanı , İlçe sekreteri ve yönetim kurulu üyeleri  planlanmış ve programı yapılan  işleri yerine getirdi. Hamza Milli: " Söylemler güzeldir ama eylem yücedir. Biz bu ülkenin refaha ulaşması için sağlıklı olduğumuz her dönem işimizin başında olmak, Partimizin misyonunu yerine getirmek ve halkımıza anlatmak zorundayız. Nasıl güneş dünyayı aydınlatıyor ise DEVA Partimizde bu ülkeyi aydınlık günlere taşıyacaktır. " dedi.  
DEVA Partisi Yüreğir İlçe Başkanı Hamza Milli yakalanmış olduğu Covid-19 hastalığını yendi…

DEVA Partisinin misyonunu hayata geçirmek için her mahalle, her köyü, her taziye ve halkımızın ziyaretlerini  aksatmadan yerine getiren İlçe başkanı Hamza Milli  10 gün önce semptomlar sebebiyle covid-19 şüphesiyle evinden dışarıya çıkmadı. İşlerini evinden yürüten Milli, Pazar günü  yaptırdığı PCR testi negatif çıktı. Görevinin başına yeniden dönen Hamza Milli sanki yarın seçim olacakmış gibi saha ve teşkilatlanma çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. İlçe binasında bulunmadığı dönemde aktif çalışmalara DEVA Partisi  Yüreğir Teşkilat Başkanı , Halkla İlişkiler Başkanı , İlçe sekreteri ve yönetim kurulu üyeleri  planlanmış ve programı yapılan  işleri yerine getirdi.

Hamza Milli: " Söylemler güzeldir ama eylem yücedir. Biz bu ülkenin refaha ulaşması için sağlıklı olduğumuz her dönem işimizin başında olmak, Partimizin misyonunu yerine getirmek ve halkımıza anlatmak zorundayız. Nasıl güneş dünyayı aydınlatıyor ise DEVA Partimizde bu ülkeyi aydınlık günlere taşıyacaktır. " dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.