Derviş Eroğlu’ndan iyi haber!

DÜNYA 24.08.2021 - 17:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1525+ kez okundu.
 

Derviş Eroğlu’ndan iyi haber!

KKTC’nin 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’ndan iyi haber!  Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C. Yenen, düzenlediği basın toplantısı ile KKTC’nin 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu Baş dönmesi, konuşma bozukluğu ve bilinç bulanıklığı şikayeti ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan KKTC’nin 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun sağlık durumu hakkında Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde basın toplantısı düzenlendi. Dr. Derviş Eroğlu'nun kızı ve KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Eroğlu Canaltay’ın  da katıldığı basın toplantısında Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C. Yenen, Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Duygu ve Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Özmenoğlu açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Müfit C. Yenen: “Yürüttüğümüz tedavinin ardından bütün fonksiyonları normale dönen Sayın Cumhurbaşkanımız, tedavisinin hiçbir aşamasında herhangi bir tıbbi destek cihazına bağlanmadı.” KKTC 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'nun, 23 Ağustos Salı günü, saat 12:00’de baş dönmesi, konuşma bozukluğu ve bilinç bulanıklığı şikayeti ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine geldiğini açıklayan Başhekim Prof. Dr. Müfit C. Yenen, “Yapılan ilk tetkiklerde beyin zarını etkileyen bir viral enfesiyondan şüphe edilmiş olup, tedavi sürecine bu doğrultuda zaman kaybedilmeden başlanmıştır” ifadesini kullandı. Uygulanan tedavinin ardından bu sabah itibarıyla Dr. Derviş Eroğlu’nun bütün bilişsel fonksiyonlarının normale döndüğünü açıklayan Prof. Dr. Yenen, tedavi süreci boyunca Eroğlu’nun bilincinin açık olduğunu ve hiç bir tıbbi destek cihazına bağlanmasına gerek görülmediğini vurguladı. Prof. Dr. Müfit C. Yenen, Dr. Derviş Eroğlu’nun tedavisinin Prof. Dr. Mehmet Özmenoğlu başkanlığındaki nörologlar ve Prof. Dr. Hamza Duygu başkanlığındaki kardiyologlardan oluşan bir heyet tarafından sürdürüldüğünü söyledi

KKTC’nin 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’ndan iyi haber! 

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C. Yenen, düzenlediği basın toplantısı ile KKTC’nin 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu

Baş dönmesi, konuşma bozukluğu ve bilinç bulanıklığı şikayeti ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan KKTC’nin 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu’nun sağlık durumu hakkında Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde basın toplantısı düzenlendi. Dr. Derviş Eroğlu'nun kızı ve KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Resmiye Eroğlu Canaltay’ın  da katıldığı basın toplantısında Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C. Yenen, Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hamza Duygu ve Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Özmenoğlu açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Müfit C. Yenen: “Yürüttüğümüz tedavinin ardından bütün fonksiyonları normale dönen Sayın Cumhurbaşkanımız, tedavisinin hiçbir aşamasında herhangi bir tıbbi destek cihazına bağlanmadı.”

KKTC 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu'nun, 23 Ağustos Salı günü, saat 12:00’de baş dönmesi, konuşma bozukluğu ve bilinç bulanıklığı şikayeti ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesine geldiğini açıklayan Başhekim Prof. Dr. Müfit C. Yenen, “Yapılan ilk tetkiklerde beyin zarını etkileyen bir viral enfesiyondan şüphe edilmiş olup, tedavi sürecine bu doğrultuda zaman kaybedilmeden başlanmıştır” ifadesini kullandı.

Uygulanan tedavinin ardından bu sabah itibarıyla Dr. Derviş Eroğlu’nun bütün bilişsel fonksiyonlarının normale döndüğünü açıklayan Prof. Dr. Yenen, tedavi süreci boyunca Eroğlu’nun bilincinin açık olduğunu ve hiç bir tıbbi destek cihazına bağlanmasına gerek görülmediğini vurguladı.

Prof. Dr. Müfit C. Yenen, Dr. Derviş Eroğlu’nun tedavisinin Prof. Dr. Mehmet Özmenoğlu başkanlığındaki nörologlar ve Prof. Dr. Hamza Duygu başkanlığındaki kardiyologlardan oluşan bir heyet tarafından sürdürüldüğünü söyledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.