Depremzede çocuklar için Güzel Atlar Ülkesi’nde rüya gibi bir festival

GÜNDEM 27.04.2024 - 07:48, Güncelleme: 27.04.2024 - 07:48 367 kez okundu.
 

Depremzede çocuklar için Güzel Atlar Ülkesi’nde rüya gibi bir festival

Depremzede çocuklar ve aileleri, Güzel Atlar Ülkesi olarak bilinen Kapadokya’da rüya gibi dört gün geçirdi.

      İş kadını Abide Gülel’in, Nevşehir Valiliği, Göreme Belediyesi, Pegasus Havayolları ve A La Mode CappadociaOtel ile birlikte düzenlediği Umut Tuvali Festivali 20-23 Nisan tarihleri arasında Kapadokya’da gerçekleşti.    Abide Gülel’in, depremzede çocukların terapisi için 14 aydan bu yana sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesinin bir parçası olarak gerçekleşen festival, Hataylı çocukların resimle terapi kapsamında yaptığı ve Instagram’da @umuttuvali isimli hesaptan satışı yapılan tabloların sergisinin açılışıyla başladı.    Masalsı coğrafyadaki festivalde, ünlü çizgi film karakterli kostümler giyen rehberler eşliğinde, safari araçları ve nostaljik arabalarla Kapadokya turu yapıldı. Aşk vadisinde gezildi. Çamurdan çömlek yapıldı. Güvercinlik vadisinde güvercinler beslendi.     Kırmızı - beyaz konseptli festivalde, lavanta bahçesinde Umut Tuvali Hatıra Ormanı fidan dikimi yapıldı. Fidanlara can suyu verildi.  Kapadokya’nın sembolü balonlar şişirildi ve balonlara binildi. Ancak hava şartları müsait olmadığı için balonlar havalanmadı.   Bol bol patlamış mısır ve dondurma yenildi. Tüm çocuklar kendi pizzalarını kendileri pişirip yediler. Otelin havuzunda yüzdüler.      Bu arada, depremzede çocukların tablolarının satışı Instagram’daki @umuttuvali isimli hesaptan devam ediyor.    Tablo satışından elde edilen gelir;    NEVŞEHİR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI IBAN: TR450001500158007284889931  hesabında toplanıyor.    Fiyatını alıcıların vicdanlarının belirleyeceği tablo gelirleri, Nevşehir’e yerleşen depremzedeler için harcanıyor.
Depremzede çocuklar ve aileleri, Güzel Atlar Ülkesi olarak bilinen Kapadokya’da rüya gibi dört gün geçirdi.

 

 

 

İş kadını Abide Gülel’in, Nevşehir Valiliği, Göreme Belediyesi, Pegasus Havayolları ve A La Mode CappadociaOtel ile birlikte düzenlediği Umut Tuvali Festivali 20-23 Nisan tarihleri arasında Kapadokya’da gerçekleşti. 

 

Abide Gülel’in, depremzede çocukların terapisi için 14 aydan bu yana sürdürdüğü sosyal sorumluluk projesinin bir parçası olarak gerçekleşen festival, Hataylı çocukların resimle terapi kapsamında yaptığı ve Instagram’da @umuttuvali isimli hesaptan satışı yapılan tabloların sergisinin açılışıyla başladı. 

 

Masalsı coğrafyadaki festivalde, ünlü çizgi film karakterli kostümler giyen rehberler eşliğinde, safari araçları ve nostaljik arabalarla Kapadokya turu yapıldı. Aşk vadisinde gezildi. Çamurdan çömlek yapıldı. Güvercinlik vadisinde güvercinler beslendi.  

 

Kırmızı - beyaz konseptli festivalde, lavanta bahçesinde Umut Tuvali Hatıra Ormanı fidan dikimi yapıldı. Fidanlara can suyu verildi. 

Kapadokya’nın sembolü balonlar şişirildi ve balonlara binildi. Ancak hava şartları müsait olmadığı için balonlar havalanmadı.

 

Bol bol patlamış mısır ve dondurma yenildi. Tüm çocuklar kendi pizzalarını kendileri pişirip yediler. Otelin havuzunda yüzdüler. 

 

 

Bu arada, depremzede çocukların tablolarının satışı Instagram’daki @umuttuvali isimli hesaptan devam ediyor. 

 

Tablo satışından elde edilen gelir; 

 

NEVŞEHİR VALİLİĞİ SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

IBAN: TR450001500158007284889931  hesabında toplanıyor. 

 

Fiyatını alıcıların vicdanlarının belirleyeceği tablo gelirleri, Nevşehir’e yerleşen depremzedeler için harcanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.