SEKSENDOKUZ, turizm ve gastronomi sektörü ile buluşacak.

DÜNYA 17.03.2023 - 21:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2243+ kez okundu.
 

SEKSENDOKUZ, turizm ve gastronomi sektörü ile buluşacak.

Gastronomiyi uzmanlık alanı olarak seçen SEKSENDOKUZ, FSummit ziyaretçilerini, bütünsel tasarım anlayışı, yeme içme alanlarındaki yenilikçi, fonksiyonel, rekabetçi ve etkileşimi yüksek çözümleriyle ağırlayacak.

Türkiye’de benzerine pek rastlanmayan bir şekilde uzmanlık alanı dışına çıkmayan SEKSENDOKUZ, sadece gastronomi sektöründe gerçekleştirdiği 1000’i aşkın projesiyle adından söz ettiriyor.  FSummit etkinliğiyle deneyimlerini ulusal ve uluslararası sektör ile paylaşacak olan SEKSENDOKUZ, değişen koşullar ve ihtiyaçlar doğrultusunda gastronomi dünyasındaki yenilikçi mimari yaklaşımlarını yatırımcılarla paylaşacak.     Bu yıl da yüzlerce sektör katılımcısını buluşturacak olan FSUMMIT’te, ulusal ve uluslararası HoReCa - turizm ve ağırlama dünyasının yatırımcıları, otel ve restoranların üst düzey yöneticileri, gastronomi profesyonelleri, F&B direktörleri, satın alma müdürleri, şefler, gastronomi yazarları, gastronomi ve turizm endüstrisinin destekçileri, seyahat acenteleri, marin turizmi profesyonelleri ile sektörün önde gelen isimleri, turizm ve gastronomi dünyasının nabzını tutacak.  ‘’Hep Birlikte, Destinasyon & Markalaşma’’ mottosuyla kapılarını açacak olan etkinlikte, alanında başarılı konuşmacılar, paneller ve konferanslarla, konuklara sektörel bilgi ve deneyimlerini aktaracak.
Gastronomiyi uzmanlık alanı olarak seçen SEKSENDOKUZ, FSummit ziyaretçilerini, bütünsel tasarım anlayışı, yeme içme alanlarındaki yenilikçi, fonksiyonel, rekabetçi ve etkileşimi yüksek çözümleriyle ağırlayacak.

Türkiye’de benzerine pek rastlanmayan bir şekilde uzmanlık alanı dışına çıkmayan SEKSENDOKUZ, sadece gastronomi sektöründe gerçekleştirdiği 1000’i aşkın projesiyle adından söz ettiriyor.  FSummit etkinliğiyle deneyimlerini ulusal ve uluslararası sektör ile paylaşacak olan SEKSENDOKUZ, değişen koşullar ve ihtiyaçlar doğrultusunda gastronomi dünyasındaki yenilikçi mimari yaklaşımlarını yatırımcılarla paylaşacak.

 

 

Bu yıl da yüzlerce sektör katılımcısını buluşturacak olan FSUMMIT’te, ulusal ve uluslararası HoReCa - turizm ve ağırlama dünyasının yatırımcıları, otel ve restoranların üst düzey yöneticileri, gastronomi profesyonelleri, F&B direktörleri, satın alma müdürleri, şefler, gastronomi yazarları, gastronomi ve turizm endüstrisinin destekçileri, seyahat acenteleri, marin turizmi profesyonelleri ile sektörün önde gelen isimleri, turizm ve gastronomi dünyasının nabzını tutacak.

 ‘’Hep Birlikte, Destinasyon & Markalaşma’’ mottosuyla kapılarını açacak olan etkinlikte, alanında başarılı konuşmacılar, paneller ve konferanslarla, konuklara sektörel bilgi ve deneyimlerini aktaracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.