Deprem bölgesindeki özel gereksinimli öğrencilerin karne heyecanı

EĞİTİM (AA) - Anadolu Ajansı | 19.01.2024 - 22:20, Güncelleme: 20.01.2024 - 08:36 856+ kez okundu.
 

Deprem bölgesindeki özel gereksinimli öğrencilerin karne heyecanı

Malatya Battalgazi Akşemseddin İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim gören işitme, zihinsel ve otizm yetersizliği bulunan özel gereksinimli öğrenciler, karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi depremin ağır tahribat oluşturduğu illerden Malatya’da da 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona erdi. 871 okulda, 11 bin 678 öğretmen ile 148 bin 771 öğrenci, sorunsuz bir şekilde yarıyıl tatiline girdiler. Karne sevincinin en heyecanlı, duygulu ve anlamlı olanı ise Malatya Battalgazi İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulunda yaşandı. Öğrenciler, sevinç ve heyecanla okul idarecileri ve öğretmenlerinin ellerinden karnelerini aldılar. Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Okul Müdürü Erkan Şimşek, "Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu olarak 78 öğrencimizin karnelerini dağıttık. Çok şükür, kazasız belasız bir dönem oldu. İnşallah Eğitim-Öğretim yılımızın ikinci dönemini de daha güzel, kazasız ve belasız bir şekilde tamamlarız. Tüm öğrencilerimize faydalı bir tatil geçirmelerini diliyorum." dedi. Özel gereksinimli öğrenciler için düzenlenen karne dağıtım törenine; İdareciler, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. (İLKHA)
Malatya Battalgazi Akşemseddin İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulunda eğitim gören işitme, zihinsel ve otizm yetersizliği bulunan özel gereksinimli öğrenciler, karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi depremin ağır tahribat oluşturduğu illerden Malatya’da da 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci dönemi sona erdi.

871 okulda, 11 bin 678 öğretmen ile 148 bin 771 öğrenci, sorunsuz bir şekilde yarıyıl tatiline girdiler.

Karne sevincinin en heyecanlı, duygulu ve anlamlı olanı ise Malatya Battalgazi İşitme Engelliler İlkokulu ve Ortaokulunda yaşandı.

Öğrenciler, sevinç ve heyecanla okul idarecileri ve öğretmenlerinin ellerinden karnelerini aldılar.

Konuyla ilgili bilgilendirmede bulunan Okul Müdürü Erkan Şimşek, "Akşemsettin İşitme Engelliler Okulu olarak 78 öğrencimizin karnelerini dağıttık. Çok şükür, kazasız belasız bir dönem oldu. İnşallah Eğitim-Öğretim yılımızın ikinci dönemini de daha güzel, kazasız ve belasız bir şekilde tamamlarız. Tüm öğrencilerimize faydalı bir tatil geçirmelerini diliyorum." dedi.

Özel gereksinimli öğrenciler için düzenlenen karne dağıtım törenine; İdareciler, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.