akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

DENİZ KİRLİLİĞİYLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINA 10 MARİNA KATILDI

DÜNYA 22.06.2022 - 06:25, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1576+ kez okundu.
 

DENİZ KİRLİLİĞİYLE MÜCADELE ÇALIŞMALARINA 10 MARİNA KATILDI

 Birinci sınıf yat marinası işletmeciliği yapan ve kurumsal sosyal sorumluluk biliciyle hareket eden D-Marin, Hırvatistan, Yunanistan ve Türkiye’deki marinalarının yakınlarındaki plajlarda temizlik faaliyetleri gerçekleştiriyor. D-Marin Sağlık, Güvenlik ve Çevre Sorumlusu Areti Priovolou, “Çevreye özen göstermek, D-Marin’de bizler için hem bir tutku hem de bir ilke. Ayrıca, somut çevresel ve sosyal sorumluluk politikalarımız mevcut. Marinalarımızın etrafındaki çevresel ortamı ve doğal yaşamı korumak için çalışmayı taahhüt ediyoruz. Plaj temizlikleri de hayata geçirdiğimiz taahhütlerimize harika bir örnek teşkil ediyor. İnsanlar için kıyı şeritlerimizden toplanan büyük miktarlarda çöpü kendi gözleriyle görmekten daha büyük bir değişim motivasyonu olamaz. Herkesin keyfini çıkarabileceği daha temiz ve daha sağlıklı plajlar ve denizler için hepimizin yapabileceği şeyler var. Çalışanlarımızı, yerel halkı, diğer işletmeleri ve çevre gruplarını da bize katılıp çalışmalarımıza destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

 Birinci sınıf yat marinası işletmeciliği yapan ve kurumsal sosyal sorumluluk biliciyle hareket eden D-Marin, Hırvatistan, Yunanistan ve Türkiye’deki marinalarının yakınlarındaki plajlarda temizlik faaliyetleri gerçekleştiriyor.

D-Marin Sağlık, Güvenlik ve Çevre Sorumlusu Areti Priovolou, “Çevreye özen göstermek, D-Marin’de bizler için hem bir tutku hem de bir ilke. Ayrıca, somut çevresel ve sosyal sorumluluk politikalarımız mevcut. Marinalarımızın etrafındaki çevresel ortamı ve doğal yaşamı korumak için çalışmayı taahhüt ediyoruz. Plaj temizlikleri de hayata geçirdiğimiz taahhütlerimize harika bir örnek teşkil ediyor. İnsanlar için kıyı şeritlerimizden toplanan büyük miktarlarda çöpü kendi gözleriyle görmekten daha büyük bir değişim motivasyonu olamaz. Herkesin keyfini çıkarabileceği daha temiz ve daha sağlıklı plajlar ve denizler için hepimizin yapabileceği şeyler var. Çalışanlarımızı, yerel halkı, diğer işletmeleri ve çevre gruplarını da bize katılıp çalışmalarımıza destek vermeye davet ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.