TOKİ'ye teşekkür ve tebrik borçluyuz

YAŞAM 16.02.2023 - 08:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1347+ kez okundu.
 

TOKİ'ye teşekkür ve tebrik borçluyuz

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ: "TOKİ'ye teşekkür ve tebrik borçluyuz.

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ: "TOKİ'ye teşekkür ve tebrik borçluyuz. TOKİ halka ümit verdi güven verdi. Tek bir TOKİ konutu yıkılsaydı Muhalefet gece gündüz kullanıp algı yapardı. TOKİ yıkılsaydı Muhalefet Gezi benzeri halk ayaklanması çıkarırdı." Genç Lider GÜNDÜZ Ankara'da Tr SES TV kanalında 'Meselenin Kökü' canlı yayın programında Moderatör Levent Kökbudak beyin gündem ve depremle ilgili sorularını cevapladı ve TOKİ'ye özellikle vurgu yaptı. Genç Lider GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "Bu büyük ölçekli depremde sadece 1999 öncesi yapılmış kamu binaları yıkıldı. Ben TOKİ'yi zaman zaman eleştirirdim ama şuan huzurunuzda canlı yayında bu konuda özeleştiri yapıp söylediklerimi geri alıyorum çünkü en önemli konu Can güvenliği 20 yıldır yapılan hiçbir TOKİ konutları ve kamu kurumları yıkılmadı. Devlet adına millet adına buna çok sevindim halkın TOKİ'ye devlete güveni arttı. Ben TOKİ konutlarını estetik mimari yönüyle oluşturduğu sosyolojik gettollaşma yönüyle ve Sovyet komünist konutlarını anımsattığı için eleştirirdim ancak depremde gördük ki Güvenlik sağlamlık insan hayatı her şeyden daha önemli ve öncelikli ve TOKİ alın akı olarak dimdik ayakta durarak gelecek için ümit verdi güven verdi. Eğer tek bir TOKİ yıkılsaydı muhalefet gece gündüz algı ve propaganda yapıp tüm ülke ve devlet yerle bir olmuş algısı yapıp halkı devlete daha doğrusu iktidara karşı ayaklandırıp Gezi benzeri olaylara sebep olup siyasi oyunlar yaparlardı. Ama TOKİ sağlam durarak yıkılmayarak tüm bunlara engel oldu. TOKİ'de emeği olan amelden mühendisine yöneticisinden görev yapmış bakanlara çok teşekkürler."
Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ: "TOKİ'ye teşekkür ve tebrik borçluyuz.

Yeni Dünya Partisi Baş Lideri Emanullah GÜNDÜZ: "TOKİ'ye teşekkür ve tebrik borçluyuz. TOKİ halka ümit verdi güven verdi. Tek bir TOKİ konutu yıkılsaydı Muhalefet gece gündüz kullanıp algı yapardı. TOKİ yıkılsaydı Muhalefet Gezi benzeri halk ayaklanması çıkarırdı."

Genç Lider GÜNDÜZ Ankara'da Tr SES TV kanalında 'Meselenin Kökü' canlı yayın programında Moderatör Levent Kökbudak beyin gündem ve depremle ilgili sorularını cevapladı ve TOKİ'ye özellikle vurgu yaptı.

Genç Lider GÜNDÜZ şu şekilde konuştu: "Bu büyük ölçekli depremde sadece 1999 öncesi yapılmış kamu binaları yıkıldı. Ben TOKİ'yi zaman zaman eleştirirdim ama şuan huzurunuzda canlı yayında bu konuda özeleştiri yapıp söylediklerimi geri alıyorum çünkü en önemli konu Can güvenliği 20 yıldır yapılan hiçbir TOKİ konutları ve kamu kurumları yıkılmadı. Devlet adına millet adına buna çok sevindim halkın TOKİ'ye devlete güveni arttı. Ben TOKİ konutlarını estetik mimari yönüyle oluşturduğu sosyolojik gettollaşma yönüyle ve Sovyet komünist konutlarını anımsattığı için eleştirirdim ancak depremde gördük ki Güvenlik sağlamlık insan hayatı her şeyden daha önemli ve öncelikli ve TOKİ alın akı olarak dimdik ayakta durarak gelecek için ümit verdi güven verdi. Eğer tek bir TOKİ yıkılsaydı muhalefet gece gündüz algı ve propaganda yapıp tüm ülke ve devlet yerle bir olmuş algısı yapıp halkı devlete daha doğrusu iktidara karşı ayaklandırıp Gezi benzeri olaylara sebep olup siyasi oyunlar yaparlardı. Ama TOKİ sağlam durarak yıkılmayarak tüm bunlara engel oldu. TOKİ'de emeği olan amelden mühendisine yöneticisinden görev yapmış bakanlara çok teşekkürler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.